Farmec şi olimpicii României

Cea mai tare poantă cu brandul Farmec o ştiu de la Florin Piersic. Pe vremuri, s-au dus în Italia la ceva simpozion actoricesc; şi, ca românii, s-au blindat cu chestii pe care să le poată vinde la talcioc, să facă şi ei o marcă, o liră. Între acestea – vreo două geamantane cu Gerovital, ultimul răcnet, pe vremea aceea, în materie de wellness. Din păcate pentru ei, însă, italienii nu îşi cumpără chestiile de îngrijire personală la târg; aşa că nu mai aveau mult până să se întoarcă cu marfa înapoi, dacă nu le-ar fi surâs norocul să dea de o familie de italieni get-beget atâta de îndrăgostită de marca românească, că le-au epuizat stocul.

Anii au trecut, iar marca Gerovital se simte mai bine ca niciodată. Vânzările de Gerovital reprezintă, atunci şi acum, o bună parte din veniturile companiei; iar din acestea, Farmec ajută lotului olimpic românesc. Ştiaţi asta? 1% din vânzările brandului Gerovital de anul trecut au mers către sportivii olimpici români, iar anul acesta compania clujeană face la fel. O sumă frumoasă. Da, Farmec ajută şi altcumva decât cu un Like şi Share pe Facebook.

Şi pentru că urlă vara afară, Farmec a inclus şi produsele de plajă în această campanie olimpică, numită “Aur, argint si un bronz perfect!” Orice produs Gerovital Sun vă poate aduce una din cele 10 medalii de aur şi 3504 medalioane de argint dacă înscrieţi la concurs codul promotional. Iar dacă doriţi să trimiteţi mesaje de încurajare pe Facebook pentru sportivii români care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice de la Londra de anul aceasta, o puteţi face folosind această aplicaţie. Sunt sigur că le vor urmări mai febril decât urmăresc bloggerii comentariile – ca să nu mai zic că puteţi câştiga săptămânal produse Gerovital Sun, o medalie de argint si un tricou semnat de una dintre gimnastele românce.

Şi, ca să fie treaba oablă, Farmec şi Groparu (www punct ro) vă oferă un tricou semnat personal de una din gimnastele care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice in acest an. Ceva de genul:

Tot ce trebuie să faceţi este să îmi scrieţi, duios, ceva frumos şi haios legat de gimnastică. Ce aţi păţit odată când făceaţi gimnastică, sau cum a urlat toată casa când am luat aurul la Montreal. Sau cum v-a spart vouă Cosmin Stoica, gimnastul, buza într-a şasea (asta eu am păţit-o, că ne certam pe un penar chinezesc). Aveţi vreme toată săptămâna, până duminică la ora 24:00!

Oameni buni, deci să ne-nţelegem: tricou cu, poate, autograful viitoarei Nadia Comăneci. Bă, deci tricou cu, poate, autograful viitoarei Nadia Comăneci!!!

Update.

E timpul să anunţăm câştigătorul sau câştigătoarea concursului. După îndelungi deliberări, juriul, format în totalitate din mine, prietenul meu imaginar şi vocile, au ales-o pe Ady învingătoare la puncte! (comentariul 14). Acum ai un tricou frumos cu care să-ţi acoperi trupul tău nesportiv, cu autograf de la una din gimnastele lotului nostru olimpic. Felicitări şi să-l îmbraci cu mândrie! Şi mulţumim, Farmec, pentru concurs, vă mai aşteptăm!

22 lovituri, dă-i și tu!