13 lovituri

 1. WaTzaP
  16, December, 2008 @ 3:05 am

  spiritul sarbatorilor :))

  Reply

 2. dush
  16, December, 2008 @ 9:31 am

  lasa draga, nu te strica o postare sufletista pe an. din contra face bun balans cu alea de prin tziganiada 😛

  Reply

 3. Quadratus
  16, December, 2008 @ 1:36 pm

  Apoi oricum ajung… Cu sau fara canele meu de plus. Frectie la un picior de lemn.

  Reply

 4. marius
  16, December, 2008 @ 3:00 pm

  un tip vine din america dupa 1990,in romanica in satul lui natal sivrea sa faca un bine la consatenii care erau mai saraci si timp de de 3 ani de sarbatorile de iarna dadea cate 100 euro de familie.Dupa un timp,datorita unor pb financiare nu a mai putut sa mai ofere acesti bani,intrebat de ce nu mai da banii ,tipul spune ca datorita faptului ca a trebuit sa-si trimita copii la scoala nu a mai avut bani pt actiuni caritabile si atunci satenii stii ce au spus?…Ete al dracu asta isi trimite copii la scoala pe banii nostrii…)))

  Reply

 5. raudemusca
  16, December, 2008 @ 5:26 pm

  Laudabile initiativele de felu’ asta, cu 2 conditii:
  1. Aia de se ocupa cu adunatu si impartitu sa-si faca treaba cu adevarat dezinteresat (punem cazu ca e asa, ca de n-ar fi fost nu facea Groparele postare serioasa pentru ei)
  2. Aia de le primesc sa fie alesi cu atentie, ca io stiu N cazuri in care s-or dus oamenii cu cadouri de astea, si “sarmanii” faceau nazuri, ca lor nu le trebe lucruri vechi, purtate, etc. Sau mai is unii care nu zic nimic, da’ a doua zi i vezi in targ cu lucrurile la vanzare, sa-si faca bani de beut.

  Reply

 6. Groparu
  16, December, 2008 @ 6:33 pm

  E, vezi?

  1. Sper ca redactoritele de la Monitorul sa nu isi fi bagat nasucu’ prin plasa cu banane; greşeala mea că am luat dupe net (am fost de fapt invitat de uncopilutz.wordpress.com) si nu am verificat, dar am profitat de ocazia de a face ceva mumos, şi jur că nu-mi pare rău, şi da – am şi încredere;
  2. Nu le-am dus hainute, ca nu cred ca hainele mele care m-au facut mare mai sunt pe planeta; asa ca am umplut o plasa cu ciucalata si doua cu fructe si le-am dus, si pa. Sa se indulceasca si eia micii.

  Si am facut si rost de material pentru postare de maine 😀

  Reply

 7. Hvr
  16, December, 2008 @ 7:18 pm

  Nene gropare de care CUG vorbesti ca e si unu in Iasi si ma simt ofensat bre ca stau in cartierul cu acelasi nume 😀

  Reply

 8. Groparu
  16, December, 2008 @ 7:27 pm

  Combinatul de Utilaj Greu.

  Stiu ca e unu identic la Iasi, daca nu ma-nsel era mai mare ca asta din Cluuuuuj. Ala mai traieste? Ca asta de la noi devine apartamente.

  Reply

 9. Ancuta
  16, December, 2008 @ 8:32 pm

  Cum vere?! Alelalte nu fura serioase?! Pufoai! Mi-ai ruinat intreg universul.

  Reply

 10. Confuzius
  16, December, 2008 @ 10:19 pm

  Mdeah…Buna treaba. Numa’ sa fie seriosi si banii s-ajunga acolo unde gandim noi c-ajung atuncia cand ii dam. Io unu nu prea am incredere in oragnizatii profit/non-profit care fac acte de caritate sau orice fel de acte. Ca stiu povesti. Si daca ii sa dau, dau direct in mana la copilu’, desi nici aia nush udne ajung (la tata in sticla sau in chistoc). Nu vreau sa fiu nepoliticos, da’ pur si simplu nu am incredere in niciunfel de intermediari.

  Reply

 11. fakebeatrix
  17, December, 2008 @ 7:19 am

  dupa principiul nimic nu se pierde, totul se transforma, CUG-ul din Iasi mai traieste, numai ca nu mai e CUG e Fortus, e mai mic (o bucata au vandut-o Mitropoliei) si s-ar putea sa fie al rusilor (nu mai stiu dar cred ca a fost cumparat ), da’ in rest e bine mersi

  Reply

 12. andu
  18, December, 2008 @ 4:28 pm

  Foarte frumos…ai facut bine implicandu-te ! 🙂

  Reply

 13. Artistu zice… » Zambete si dedicatii la RADIO ARTISTU!!!
  19, December, 2008 @ 11:01 am

  […] mai copt mintea… si nu mare imi e mirarea sa il vad cuprins de spiritul Craciunului… DONATI ORI NU DONATI! (iar comentariile sunt delicioase) Gata astea’s toate! Va astept si pe voi cu altele, ca va […]

  Reply