Măi copii, deci.

Voi câţi bani cheltuiţi pe prostii în fiecare săptămână? Cât lăsaţi săptămânal sau lunar la mall pe haine de o calitate îndoielnică, la un preţ care l-ar face şi pe un milanez să îţi arate plombele de uimire? (nu mă credeţi? Mereţ la Debenhams, o să vă ţineţi cu labele de burtă de râs). Cât caş se duce la restaurante ca să păpaţi papa fără gust, în farfurii scuipate de bucătari foşti strungari la CUG, lăsând şi ciubuc (c-aşa e binie, maică!) la o chelneriţă care te serveşte ca într-o crâjmă de gară, cu moaca câştigătoarea a concursului “făţăul obosit al anului”? Câţi bani daţi pe taxi, şi mai lăsaţi şi ciubuc unui individ soios care câştigă mai mult decât 8 profesori la un loc, fincă vi-i o lene patologică să umblaţi pe picioare? Cât vă costă o porcărie de cocktail de umori colorate servite într-o cupă de sticlă de bec supt o denumire orgasmică, gen sex on the beach?

Lăsaţi prostiile, măi copii, faceţi bine şi donaţi un leu sau un dulce sau o hăinuţă la copkiii ăia amărâţi, alfel uite ce se-ntîmplă: copkiii eştia vor creşte furios şi plini de frustrări, vai steaua lor, şi vor ajunge criminali în serie, delincvenţi violenţi, hoţi de artă sau – cu efecte şi mai dezastruoase – bloggeri cocălări, ui aşa ca mine, deci exact ca mine.

Deci http://www.esicraciunullor.blogspot.com/ – deci da?

Na, că m-aţi făcut să scriu şi postare serioasă, bag pixu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. dush Reply

  lasa draga, nu te strica o postare sufletista pe an. din contra face bun balans cu alea de prin tziganiada 😛

 2. marius Reply

  un tip vine din america dupa 1990,in romanica in satul lui natal sivrea sa faca un bine la consatenii care erau mai saraci si timp de de 3 ani de sarbatorile de iarna dadea cate 100 euro de familie.Dupa un timp,datorita unor pb financiare nu a mai putut sa mai ofere acesti bani,intrebat de ce nu mai da banii ,tipul spune ca datorita faptului ca a trebuit sa-si trimita copii la scoala nu a mai avut bani pt actiuni caritabile si atunci satenii stii ce au spus?…Ete al dracu asta isi trimite copii la scoala pe banii nostrii…)))

 3. raudemusca Reply

  Laudabile initiativele de felu’ asta, cu 2 conditii:
  1. Aia de se ocupa cu adunatu si impartitu sa-si faca treaba cu adevarat dezinteresat (punem cazu ca e asa, ca de n-ar fi fost nu facea Groparele postare serioasa pentru ei)
  2. Aia de le primesc sa fie alesi cu atentie, ca io stiu N cazuri in care s-or dus oamenii cu cadouri de astea, si “sarmanii” faceau nazuri, ca lor nu le trebe lucruri vechi, purtate, etc. Sau mai is unii care nu zic nimic, da’ a doua zi i vezi in targ cu lucrurile la vanzare, sa-si faca bani de beut.

 4. Groparu Reply

  E, vezi?

  1. Sper ca redactoritele de la Monitorul sa nu isi fi bagat nasucu’ prin plasa cu banane; greşeala mea că am luat dupe net (am fost de fapt invitat de uncopilutz.wordpress.com) si nu am verificat, dar am profitat de ocazia de a face ceva mumos, şi jur că nu-mi pare rău, şi da – am şi încredere;
  2. Nu le-am dus hainute, ca nu cred ca hainele mele care m-au facut mare mai sunt pe planeta; asa ca am umplut o plasa cu ciucalata si doua cu fructe si le-am dus, si pa. Sa se indulceasca si eia micii.

  Si am facut si rost de material pentru postare de maine 😀

 5. Hvr Reply

  Nene gropare de care CUG vorbesti ca e si unu in Iasi si ma simt ofensat bre ca stau in cartierul cu acelasi nume 😀

 6. Groparu Reply

  Combinatul de Utilaj Greu.

  Stiu ca e unu identic la Iasi, daca nu ma-nsel era mai mare ca asta din Cluuuuuj. Ala mai traieste? Ca asta de la noi devine apartamente.

 7. Ancuta Reply

  Cum vere?! Alelalte nu fura serioase?! Pufoai! Mi-ai ruinat intreg universul.

 8. Confuzius Reply

  Mdeah…Buna treaba. Numa’ sa fie seriosi si banii s-ajunga acolo unde gandim noi c-ajung atuncia cand ii dam. Io unu nu prea am incredere in oragnizatii profit/non-profit care fac acte de caritate sau orice fel de acte. Ca stiu povesti. Si daca ii sa dau, dau direct in mana la copilu’, desi nici aia nush udne ajung (la tata in sticla sau in chistoc). Nu vreau sa fiu nepoliticos, da’ pur si simplu nu am incredere in niciunfel de intermediari.

 9. fakebeatrix Reply

  dupa principiul nimic nu se pierde, totul se transforma, CUG-ul din Iasi mai traieste, numai ca nu mai e CUG e Fortus, e mai mic (o bucata au vandut-o Mitropoliei) si s-ar putea sa fie al rusilor (nu mai stiu dar cred ca a fost cumparat ), da’ in rest e bine mersi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *