Doamna Carmen Dan, ascultă la Groparu cum se face

Doamna Carmen Dan, complemente, tot ce vă doriţi.

Am citit pe telefon sâmbătă la ora 4 dimineața, în 11 august, ce măgării s-au făcut în seara zilei de 10 august, și atâta de tare m-am enervat că mi-a zburat somnul, doamna Carmen, și eram în concediu, da? Şi nu e bine, doamna Carmen, să-i strici vacanţa contribuabilului.


Măcar am prins în dimineaţa aceea un răsărit de soare de excepție

Doamna Carmen, uitați, m-am gândit să vă ajut cumva, cu un sfat, cu o vorbă bună, că se vede că sunteți aproape mult mai dăncilă decât Veorica: nu e bine cu violenţă, doamna Carmen. Nu e bine, pentru că, pe de o parte

  • o-ncasează de la gaze tocilarii ăștia care cresc PIB-ul României mai mult decât agricultura, că aşa de bengos e IT-ul,

și, pe de altă parte,

  • îi țineți în picioare în soare pe băieții ăia cât o combină frigorifică de la Jandarmerie, care stau în căldură și transpiră sub țestoasele alea, că nici nu vreau să mă gândesc cum fac când merg la budă, cred că trebuie să simtă cu 2 ore înainte și să se pregătească, că nu-i văd să ajungă cu hârtia la găoz cu platoșele alea pe antebraț. Deci le trebuie sfinctere campioane. Bine, că nu prea-i suspectez eu pe unii că se şterg temeinic, dar asta-i altă poveste.

Doamna Carmen, uite ce vă propun eu: dați drumul la toată lumea acasă, lăsaţi jandarmii să jandarmerească şi pe protestatari să protestarească, şi, dacă vă deranjează cu adevărat faptul că poporul vă cere imposibilul (adică să nu mai fiţi aşa de beliţi la creieri), aduceţi numai o cutie de chibrituri de ţânţari din Deltă.

Pe bune.

Şi daţi-le drumul în piaţă.

Fără violenţă, fără victime umane.

Şi se risipesc protestatarii din piaţă ca apucaţii.

Credeţi-mă, ştiu ce vorbesc.

Există, însă, şi un risc: dacă mai rămân jandarmi şi trupe speciale prin zonă, s-ar putea să auziţi malaci din ăia cum plâng ca şcolăriţele.

Iar dacă se-ntorc ţânţarii, aşa cum fac răpitorii, către cei mai nevolnici români din capitală, adică tot către partidul dvs. luminat, care este la putere, doamna Carmen Dan, vă rog să mă credeţi că vă scriu cu dedicaţie un manual de instructaj despre cum să dai cu palma după ţânţari şi să-i killăreşti.

Că s-ar putea să nu fiţi în stare nici măcar să vă apăraţi de ei, dacă nu vă dă ordin domnul Liviu.

Vă pup mânuşiţele, respecte, sănătate, cele bune.

13 lovituri, dă-i și tu!