Din seria “nu conteaza, ca io numa ieri am aflat!”

Mnoa, are Groparu asta un prekin, sau amic, sau dujman, sau whatever, care desi e baiat bun, e si destul de inginer. Sh faza asta s-o petrecut cu ceva vreme in urma, recte vo trei ani, da’ ce-s trei ani la scara universului?

Mnoa, mere asta sa isi faca baia anuala unde altundeva decat la bazinu’ olimpic. Ghe la Cluuuj. Clar ca nu face dush inainte de a intra in bazin, finca se stie ca cei mai multi microbi, inclusiv bacteria aia vesela de face cancer la prostata sau parameciu’ ala care da generos HIV-ul se iau de la dush, nu din bazin. Sh mai e sh periculos sa faci dush cu masculii sh sa iti scape sapunu’ pe jos, sh prekinu’ meu nu are incredere in geluri de dush, finca alea se pot foarte usor transforma in lubrefiant anal. Oare le-o fi patit? Nush.

Sh deci, intra asta in bazin, sare o burta d-aia spectaculoasa, sh incepe sa deie din bratze ca un apucat. Sh pac, face aproape o juma de tura de bazin, se opreste sa se uite in jur, vede ca nici o gajica nu se uita la el, sh continua sa inoate catzaleshte, stiti voi, stilul ala de inot al sugarilor. Sh cum inoata el asha voiniceshte, printre fire lungi de par sh petice albe de piele de la ceilalti inotatori care si ei se feresc de dush inainte de a intra in bazin, zgarie foarte serios cu copitutza din dotare o alta persoana, are facea scufundari langa el. Asta, fiind baiat cu bun simtz peste medie, scoate un “scuzati-ma, nu va suparati!” – asa, ca un ardelean politicos sh dornic de a lega prietenii noi la piscina cu barbati imbracati numai in slip sh in casca de inot.

Finca nenea scufundac nu zice nimic, asta continua sa inoate, da’ dupa inca trei pedalari prin apa, aude numa’ o tiuitura in ureche; tiuitura aia incepe sa se transforme intr-un fluierat de arbitru de la galeria echipei U Cluj, pana cand tipuritura moare, sh e urmata de un pleoscait viforos in ape. Sh se uita cu o scarba cadavrofoba cum cineva sare in apa sh il ia pe nenea ala pe care-l zgariase el cu copitutza, sh incearca in van sa il scoata la suprafatza.

Da. Zgariase cu copitutza un cadavru al unui om care fusese candva viu, dar care proaspat daduse coltzul din motive neelucidate chiar langa traseul pe care inota el catzaleshte.

Nu stiu daca in urma acestei traume s-a hotarat el sa devina inginer, finca sincer nu ma intereseaza.

18 lovituri, dă-i și tu!