Dezamagirea de azi

Da, dragii mei.

Daily Cotcodac pornise ca o idee mega betoană: Julică a strâns sub el câteva condeie care de care mai ascuţite, şi chiar şi unele mai tocite şi mai fără chef (al meu), pe care le-a biciuit cu vâna de bou fără milă până au produs texte mai bune sau mai nebune, întru veselirea onoratului trafic.

Ei.

Ultima achiziţie din acest insectar de scribi este nimeni altul decât Felix. Decât că ştiţi voi care Felix. Felix Antenariotul, de! Mogulul. Grivco Felix. Ăla care le dictează Ciutacului şi Mirceabadeaului de patru ori pe zi la telefon de cine să se ia (Visurât şi Zoso deja au fost luaţi în vizor, după informaţiile mele vor urma şi alţii, inclusiv Băsescu; cu Udrea nu cred că are careva vreo treabă, dar cercetările continuă).

Păi, măi Julică: te-am crescut de când eram mic; şi ca o mamă ţi-am fost, încă de când tu adunai subiecte de postări prin armată şi cămine, servind patria, şi eu eram în clasa a treia; şi te-am apărat de alţi bloggeri care vroiau să-ţi fure sanvişu şi banii de suc! Păi şi tu, ce-mi faci? Ce te-ai gândit, că dacă serenissimele noastre stilouri dau cu subsemnatul la tine pe punct ro, îl poţi aduce şi pe Felix să ne toarne, toarne, frate? Cine urmează, mă, să ni se alăture? Pacepa? Naşul Brânzeturilor?? EBA??? Sau, şi mai rău, Doamne iartă-mă, Dan Diaconescu, care să scrie ce-i dictează Elena Ceauşescu, în direct, senzaţional????

Ian vedeţi şi voi, să vă daţi seama că nu tot timpul aberez.

38 lovituri, dă-i și tu!