Deci Groparu o fost la seara de cantecaci

Ii un club in Cluj are canta muzikie laiv in kimnitza sa. De fapt, clubu’ e kiar el cam in pivnitza.

Mnoa, am ajuns acolo dupa ce am mancat salata mea de seara, ca verile numa salatzi bag, si nu puteam fave diarie de la rosii cu smantana si castra’ decat daca strokeam bine cu berule. Apropos, mi-am beut banii cu care trebuia sa merg la Sibiu weekendu’ asta 😀

Mnoa, m-am intalnit acolo cu vo doi programeci si Spaic, despre care as scrie foarte multe, da’ se supara ca vorbesc de viatza lui privata, care e o catastrofa (sau nu). Vorba ceea: toata viatza mi-am dorit sa ma f** cu o femeie matura, da’ numa pe la 40 de ani mi s-o implinit visu’, cand o implinit nevasta-mea varsta corespunzatoare!

Mnoa, ideia e ca am vast o sumedenie de artisti pe care nu-i stiam, ca io ascult decat manele de la Twisted Sister si Halloween. Da’ l-am vast laiv pe Gyuri Pascu Ionel, care singura diferentza dintre el si mine este ca amandoi suntem uratzi ca dreq, da’ el e simpatic, pe cand io cam nu, ca asha mi-or zis toate, ca d-aia s-or f**** cu mine, ca or crezut ca is simpatic, da’ era numa marketing si ele era prea bete ca sa-si dea seama.

Noi stateam in spatele la o tipesa in maieutz, care avea un neg uriash pe spate, si langa neg avea si un cosh d-ala albicios.

La un moment dat m-am urcat pe scena si eu, că ce? Aia sa cânte fain si io nu? Si am cântat, da’ deloc fain. Pentru chestia asta io si acuma dau vina pe maica-mea, ca nu mi-o bagat in trupu-mi de adolescent suedez niscai gene de Columbean sau macar de Ileana Sararoiu. Si pe scena i-am mintit ca scriu mai bine decat cant, si i-am indrumat catre www.groparu.ro. Azi traficu’ mi s-o dublat: au intrat 4 persoane pe sait.

Asaaa… oare ce s-o mai petrecut in seara aia…? Hmmm… A dreq cum sugruma ea berea amintirile!

A, da mi-am amintit ceva: daca cautati pe youtub “varu on fire” il gasitz pe unu’ cu care am beut asar’.

5 lovituri, dă-i și tu!