11 lovituri

 1. baghy
  20, February, 2008 @ 1:37 am

  cum se numeste compania?

  Reply

 2. ametzitul
  20, February, 2008 @ 8:34 am

  cre’ ca mai interesant ar fi sa fii nu arabul bogat, ci cetatzean in tzara lui – ce-i drept, sunt si partzi najpa – nu mai vezi tu bere decat in concedii prin Ioropa 🙂

  Reply

 3. Dani Mocanu
  20, February, 2008 @ 9:53 am

  Bere nu mai vezi.. dar daca ai si un ungur cu tine iti faci o painca din portocale sub pardosea… de mai mare dragu’…

  Cat despre telefonie… dupa ce incepe productia la Cluj a telefonului mioritic Buciumul Carpatilor… io zic sa le facem cadou vreo cinci mii, sa rezolvam problema cu fidelizarea

  Reply

 4. Buciuman
  20, February, 2008 @ 10:28 am

  @Dani Mocanu – Cum ii zice la telefonu ala 😀 ?

  Reply

 5. IepurasulAtomic
  20, February, 2008 @ 11:26 am

  Bah, hai sa va fac un mic update din interior. Compania se cheama Saudi Telecom si apartine intr-adevar printului arabiei(evident, daca intr-adevar vorbim despre compania asta, poate printul are mai multe :)). Si pen’ ca sunt intim cu reteaua arabilor, da’ nu in sensu’ ala veneric, va pot spune ca e najpa. E execrabila, dezastruoasa, oripilanta, oribila…si alte asemenea adjective. Gropare, preia cuvantu’ ca la astea te pricepi mai bine ca mine.

  In alta ordine de idei, nush unde PLM au astia servere placate cu aur si diamante. Stiu colegi care au fost in marele lor centru de date din Riyadh (ca asha ii zice: data center) si n-o vazut asha ceva. Alea le-or fi luat fix pentru uzul personal al printului.

  Cam atat, pentru moment. Pace p’afara!

  Reply

 6. dan
  20, February, 2008 @ 11:51 am

  bai moshule, ejti nemaipomenit…duminica am citit vreo cinci ore blogul tau, ca abia atunci am dat de el din gresala. m-am cracanat de ris si cracanat am ramas. am sunat si citva preteni sa le zic sa se benocleze la ce zmingileste matele acilea. creca ar trebui sa te gindesti sa faci si niste bani cu scriitura si umorul tau, ca tot tragi multe rate dupa tine.
  apropo de tiganiada: am vreo 7 pretini cu care fac, de vreo zece ani, ceva asemanator, da noi ii zicem “dacie” – de la dacii liberi, carevasazica. si exista doua dacii – una de primavara si una de toamna. si fiecare dureaza 3 zile si nu stie nevestele si pretinele unde mergem, ca-i sicret. si locul se schimba in fiecare an – oricum e la munte, prin bucovina, noi sintem ieseni. si aceste dacii au si “micile jocuri atletice dacice”, care dupa cum le spune si numele sint mici, ca nu tre sa te ridici din cur ca sa le joci si nici sa lasi bericioaica din mina – aruncarea cutitului, skanderbeg si, un vechi joc dacic, dus de legiunile romane tocma in britania – darts. asa ca nu cred c-ar fi rau sa facem o tiganiada-dacica impreuna, da tre sa ne intlinim la mijloc, adicatelea pe valea birgaului, pe undeva. hai noroc si bine ca egzisti.

  Reply

 7. julius constantinescu
  20, February, 2008 @ 1:07 pm

  @gropare, @dane: daca vreti sa jucati jocuri de societate, incercati cu incredere Prundul Bargaului, acest Las Vegas al judetului Bistrita. Numai acolo, fiii satului se aduna pe marginea drumului si se distreaza demential aruncand cu pietre in masini. Cel mai misto e sa fii in masina – cu alte cuvinte, indiferent de pagube, e recomandabil sa nu cobori din ea sub nici un motiv. Din acesta cauza, viteza de croaziera recomandata pe raza localitatii Prundu Bargaului este de aproximativ 240 km/h. Bafta!

  Reply

 8. Andreea
  20, February, 2008 @ 2:46 pm

  @Julius

  Ioi tulai si io care mai merg pe acolo ca am o pretena care-i fix din Prund….
  Oare cand am mers eu ei aveau liber de la joc? Sau ii tineau prietenele si mamele acasa cu forta???? 🙂

  PS: nu stiam ca ii spune Las Vegas… bine de stiut si de bagat la tartacuta 🙂

  Reply

 9. julius constantinescu
  20, February, 2008 @ 3:59 pm

  @Andreea: asa e la las vegas, mai ai si ghinion. io zic sa mai incerci, nu se poate ca intr-o zi sa nu-ti zambeasca norocul.

  Reply

 10. Andreea
  20, February, 2008 @ 4:18 pm

  @Julius

  Ma lipsesc cu drag de asemenea “noroc” :)….
  Nu de alta dar s-ar putea sa nu fac fata la atata fericire…

  Reply

 11. andys
  20, February, 2008 @ 6:51 pm

  Bre Gropare, am si io o intrebare… pot sa te parafrazez un pic? Adica… sa zic si eu ca tine, dar in loc de Nascut din spermatozoizi campioni sa zac Nascut din hemoroizi campioni?

  Reply