De ziua naţională a României, un interviu fabulos

Pentru că oriunde vă veţi uita astăzi nu puteţi să nu vedeţi câte o declaraţie gen “mi-e scârbă de ţara asta şi de oamenii din ea”, permiteţi-i ca Groparelui să-i fie foarte scârbă de cei cărora le este scârbă de România.

Azi ţara noastră împlineşte o vârstă frumoasă, iar noi, copiii ei, încă îi furăm bani din buzunare pe care-i fumăm şi îi bem şi îi spargem cu lăutarii. Poate ar trebui să ne curăţăm bine lentilele de la ochelari şi să ne uităm bine în jur ca să ne dăm seama cât de multe avem. Uneori suntem orbi şi vedem totul prea întortocheat, de aceea e bine să mai schimbi din când în când oftalmologul.

Medicul de ochi la care am apelat este Sam cel român, care se laudă că este mai român decât mulţi dintre noi. Astăzi va apărea la ProTV într-un material maraton despre patria în care trăiţi. Independent de protevism, am intuit că are treburi de spus şi l-am rugat să ne spună câte ceva şi nouă. A ieşit un interviu fluviu de o oră şi un pic (pe care vă rog frumos să mă scuzaţi că nu l-am editat mai inteligent, m-am chinuit 3 ore cu el, iar peste 6 ore plec la Snow Camp şi încă nu mi-e gata bagajul). Interviu pe care vi-l recomand cu căldură să-l vizionaţi.

Prima parte a interviului este despre cât de frumoasă şi oacheşă este România. A doua este despre bărbaţii români (dacă aveţi răbdare să priviţi tot interviul, probabil că va răscoli nişte orgolii).

Vă doresc vizionare plăcută, şi credeţi-mă: merită mai mult decât un film de Hollywood.

Hai România! La Mulţi Ani, unguroaicelor!

 

34 lovituri, dă-i și tu!