Dacă tu nu ești bine cu tine, nimeni nu va fi

Ați pățit de toate? Vecini care parchează pe locurile voastre, sau nici măcar nu aveți mașină să o parcați? Copii care ghiorăie toată dimineața, care vă scapă de sub control, sau sunteți furioși că încă nu aveți? Aveți părinți care v-au traumatizat, sau care nu v-au traumatizat, și acest lucru vă enervează pentru că nu aveți motiv să vă plângeți? Aveți prea multă lună la sfârșit de salariu și vă cuprinde așa, o furie? Sau, Doamne ferește, chiar aveți probleme? Sau pur și simplu doriți să vă cunoașteți mai bine, în așa fel încât să nu reacționați nașpa atunci când neprevăzătul vă prinde complet nepregătiți, și nu doriți să reacționați într-o manieră care vă va provoca nopți nedormite?

Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT) anunță organizarea conferinței Fii Bine cu Tine, în data de 2 noiembrie 2013, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Evenimentul este parte a Conferinței Naționale de Psihotraumatologie, ediţia a II-a, și va avea tema ”Fii bine cu tine în cuplu, în familie, cu copiii”. Sunt invitați să participe toți cei care își doresc cunoaştere ştiinţifică de calitate, în termeni ce pot fi înţeleşi şi, mai ales, aplicaţi ulterior în viaţa lor.

9 psihologi experimentați vor conduce 2 sesiuni plenare interactive și 6 ateliere de lucru. Despre tăt felul: despre copii, relații, familie, traume, psihologie și alte chestii adânci, ținute – probabil – de oameni cu experiență, îmbrăcați în pulovere, cu ochelari și care găsesc tot ce spuneți teribil de interesant. Deci te învață cum să fii bine cu tine.

Așadar: sâmbătă, 2 noiembrie, la sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației (Șoseaua Panduri nr 90, București). Înscrierile se pot face online, la numărul de telefon 0735 226 936 sau la conferinta@psihotrauma.ro. Prețul este de 120 de lei; și păcat că e în București, că nievastă-mea ar fi mers 100%, că-i place la nebunie psihologia, plus că mai și scapă de gândurile negre pe care le are de când ne-am măritat (auzi, tu, la ea! În fiecare an se miră că eu iară vreau să mă duc în Deltă! Păi pentru asta nu merită să meargă la o conferință ținută de psihologiști?)

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Itsy Bitsy, TVR, revista Avantaje, revista Psychologies, Senso TV Sănătate. Evenimentul este susținut de Editura Trei și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

6 lovituri, dă-i și tu!