Ați pățit de toate? Vecini care parchează pe locurile voastre, sau nici măcar nu aveți mașină să o parcați? Copii care ghiorăie toată dimineața, care vă scapă de sub control, sau sunteți furioși că încă nu aveți? Aveți părinți care v-au traumatizat, sau care nu v-au traumatizat, și acest lucru vă enervează pentru că nu aveți motiv să vă plângeți? Aveți prea multă lună la sfârșit de salariu și vă cuprinde așa, o furie? Sau, Doamne ferește, chiar aveți probleme? Sau pur și simplu doriți să vă cunoașteți mai bine, în așa fel încât să nu reacționați nașpa atunci când neprevăzătul vă prinde complet nepregătiți, și nu doriți să reacționați într-o manieră care vă va provoca nopți nedormite?

Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT) anunță organizarea conferinței Fii Bine cu Tine, în data de 2 noiembrie 2013, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Evenimentul este parte a Conferinței Naționale de Psihotraumatologie, ediţia a II-a, și va avea tema ”Fii bine cu tine în cuplu, în familie, cu copiii”. Sunt invitați să participe toți cei care își doresc cunoaştere ştiinţifică de calitate, în termeni ce pot fi înţeleşi şi, mai ales, aplicaţi ulterior în viaţa lor.

9 psihologi experimentați vor conduce 2 sesiuni plenare interactive și 6 ateliere de lucru. Despre tăt felul: despre copii, relații, familie, traume, psihologie și alte chestii adânci, ținute – probabil – de oameni cu experiență, îmbrăcați în pulovere, cu ochelari și care găsesc tot ce spuneți teribil de interesant. Deci te învață cum să fii bine cu tine.

Așadar: sâmbătă, 2 noiembrie, la sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației (Șoseaua Panduri nr 90, București). Înscrierile se pot face online, la numărul de telefon 0735 226 936 sau la conferinta@psihotrauma.ro. Prețul este de 120 de lei; și păcat că e în București, că nievastă-mea ar fi mers 100%, că-i place la nebunie psihologia, plus că mai și scapă de gândurile negre pe care le are de când ne-am măritat (auzi, tu, la ea! În fiecare an se miră că eu iară vreau să mă duc în Deltă! Păi pentru asta nu merită să meargă la o conferință ținută de psihologiști?)

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Itsy Bitsy, TVR, revista Avantaje, revista Psychologies, Senso TV Sănătate. Evenimentul este susținut de Editura Trei și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Una care te citeste Reply

  Participantii au pulovarease portocalii sau in degradeuri, ochelarei pentru vazut noaptea, casti ati-zgomot si se protejeaza impotriva cuplului, copiilori si familiei ? 120 de lei de mers la curs? Ieftin pentru permis legal. Apoi fiecare poa’ sa-si cumpere o carabina sau un revolver..Bang bang..shhh!

 2. boierul barba Reply

  Cred ca titlul conferintei este dictonul dupa care se conduc in viata gainile ouatoare nestresate , alea care fac oua mai scumpe, ca nu prea suna bine parca romaneste .
  Niste glumeti stresati se simteau bine stand agatati de lustre si cuiere, crezandu-se frunze .
  -A venit toamna le explica curatorul , crezandu-se inteligent, la care unul striga la ceilalti:
  -Ba spune-ti-i desteptului ca noi suntem conifere , apoi filozofa precum Groparu’… daca nu esti bine cu tine nimeni nu va fi

 3. alin Reply

  Fix pula. Din vorbe nu se schimba nimic. Romania va ramane o tara de betivi, hoti si criminali, nu o vor schimba nici toate seminariile Pamantului, ba chiar asta e doar inceputul sfarsitului ! Nu va mai imbatati cu apa rece, in tara asta e plin de nebuni care se iau de tine fara motiv, vor sa iti dea in cap ca nu esti ca ei, ca nu esti bogat ca ei, etc…

  Da, astea mi s-au intamplat mie… Si voi stati si discutati…

 4. raducu Reply

  @alin pai bea mai putin,ciordeste mai putin de la munca, nu arunca pisoii la canal si copii pe faianta, mai citeste o carte nu doar libertatea si cancan si viata ta va fi senina un pic. mai departe intreab-o pe mumata daca te-o fi abuzat un “unchi”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *