Da, citiți bine: Poliția Română FURĂ conținut

Adrian Pașița face un film pentru o campanie Vodafone de sensibilizare a oamenilor în legătură cu folosirea telefonului la volan. Deci nu folosiți telefonul la volan, copii!

Filmulețul este aici, campania este din 2015 (!).

Buzduganul-și-Morarul-Garcea care se ocupă de pagina de Facebook a Poliției descarcă filmulețul de pe YouTube și-l urcă pe contul lor, fără a cere voie posesorului drepturilor asupra filmului.

Când un șofer folosește #telefonul mobil, el își pierde concentrarea, atenția îi este distrasă și nu poate ține amândouă mâinile pe volan.Deși utilizarea telefoanelor mobile în timpul condusului fără dispozitiv de tip handsfree este interzisă și se sancționează, mulți preferă să încalce legea și să pună în pericol atât viața lor și a pasagerilor, cât și a celorlalți participanți la trafic.#AlegețiViața! Axați-vă ochii pe drum, nu pe ecranul telefonului!

Publicată de Politia Romana pe Joi, 19 Octombrie 2017

Punem și screenshot, ca să rămâie pentru posterioritate, maică.

Păgubașul le scrie, le dă tag, scrie apoi direct Ministerului… degeaba, filmulețul e tot acolo.

Asta e Poliția Română sub ministra secretară de școală generală Carmen Dan: 100% eficiență și promptitudine în a amenda și a porni dosare penale cetățenilor care înjură partidul de guvernare, 0% efort de a rezolva problemele din minister.

Cum zicea maestrul Dinică: țară mică, mese puține.

11 lovituri, dă-i și tu!