Cum să călătoreşti pe CFR like a boss

Thursday, 25 October 2012, 21:52 | Categoria : Ţara în care trăiţi
Taguri : , ,

Pun pariu că nu există român care să nu fi văzut cel puţin o dată priveliştea asta. VEZI ÎN TEXT-CLICK AICI-N-O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI-ULUITOR!!!!

Mulţumesc, Silvan, de film;)

9 lovituri pentru “Cum să călătoreşti pe CFR like a boss”

 1. 1cipoc

  iti dai seama ce miros?:))

 2. 2Ariel

  Unde-i PETul de bere? rusine cu pixelu’ albastru!

  In facultate, la un drum cu trenul, in timp ce savuram o bere cu colegii pregatindu-ne de ceva party seara, trece nasul si ne cere si noua “un gat”. Un amic ii raspunde :”avem bilet!” si ne lasa in pace =D

 3. 3Belle d”Imagination

  Eheee, şi aici vine madrina şi începe să chiţăie delicat după controlor, poliţia rutieră şi ce bădigarzi mai există, să vină şi să facă să dispară expunerea indecentă.

 4. 4Probiu

  Ce carnat!

 5. 5alioja

  vezi, acilea se vede adevarul: ce inconfortabile sunt sagetile astea albastre, verzi sau ce culori or mai fi, ca nu poti sa tragi un som in ele decat urcat pe pereti!

  nu erau mai bune personalele de alta data cu canapele de un metru, ca se putea omul intinde ca lumea?

 6. 6Anonymous

 7. 7Lolic

  Unde e berea???

 8. 8Corina Bodea

  TOTAL de acord cu @alioja ! Plus ca in plasele de la port bagaje, incapeau linistit, sacose cu damigene de vin, rate, jumatati de porc de la mama’ si copilasii care nu mai aveau loc pe bancheta…

 9. 9Chris Nemeș

  Întotdeauna m-au fascinat peisajele ce răsar în personalele de noapte. Elevi cu gurile deschise, bunici cu clop în loc de pernă, femei în toată regula chircite te miri cum, haine, “plăsuri” și geamantane, sticle, pet-uri și doze, toate așezate strategic ca pe Stația Spațială Internațională. Oameni azvârliți în stânga și în dreapta ca într-un tablou grotesc de război dintr-un spațiu și timp incert a la Twin Peaks.

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)