Pun pariu că nu există român care să nu fi văzut cel puţin o dată priveliştea asta. VEZI ÎN TEXT-CLICK AICI-N-O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI-ULUITOR!!!!

Mulţumesc, Silvan, de film;)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Ariel Reply

  Unde-i PETul de bere? rusine cu pixelu’ albastru!

  In facultate, la un drum cu trenul, in timp ce savuram o bere cu colegii pregatindu-ne de ceva party seara, trece nasul si ne cere si noua “un gat”. Un amic ii raspunde :”avem bilet!” si ne lasa in pace =D

 2. Belle d”Imagination Reply

  Eheee, şi aici vine madrina şi începe să chiţăie delicat după controlor, poliţia rutieră şi ce bădigarzi mai există, să vină şi să facă să dispară expunerea indecentă.

 3. alioja Reply

  vezi, acilea se vede adevarul: ce inconfortabile sunt sagetile astea albastre, verzi sau ce culori or mai fi, ca nu poti sa tragi un som in ele decat urcat pe pereti!

  nu erau mai bune personalele de alta data cu canapele de un metru, ca se putea omul intinde ca lumea?

 4. Corina Bodea Reply

  TOTAL de acord cu @alioja ! Plus ca in plasele de la port bagaje, incapeau linistit, sacose cu damigene de vin, rate, jumatati de porc de la mama’ si copilasii care nu mai aveau loc pe bancheta…

 5. Chris Nemeș Reply

  Întotdeauna m-au fascinat peisajele ce răsar în personalele de noapte. Elevi cu gurile deschise, bunici cu clop în loc de pernă, femei în toată regula chircite te miri cum, haine, “plăsuri” și geamantane, sticle, pet-uri și doze, toate așezate strategic ca pe Stația Spațială Internațională. Oameni azvârliți în stânga și în dreapta ca într-un tablou grotesc de război dintr-un spațiu și timp incert a la Twin Peaks.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *