Cum poţi cumpăra adidaşi ieftini din Deichmann tot anul

Friday, 25 January 2013, 11:57 | Categoria : (P)
Taguri : ,

Merg odată cu nievasta la Deichmann, în Polus, că văzusem nişte adidaşi puma-nike-victory-reebok care-mi făceau cu ochiul foarte galeş. Deci foarte, foarte galeş. Eu mi-aş fi luat ceva mai ieftin, gen plastic turcesc, dar nievasta nu m-o lăsat, că cică-i stric brandul de nievastă de blogger; şi-o trebuit să mă conformez.

Mno; adidaşii ăştia costau vreo 170 de lei. Dacă stai să te gândeşti, nu e chiar o sumă mică; eu aş fi preferat, mai degrabă, să-mi iau o pereche de cizme de pescuit până la buric de banii ăştia, pentru Deltă, dar cine-s io să ies din cuvântul nievestei? Drept urmare, m-am îndreptat către magazin, am ochit perechea, am deschis cutia – unde era numai un adidas, nu doi – l-am probat, îmi venea ca turnat, m-am dus la casă, am scos cardul şi i-am zis doamnei:
– Săr’na, 170 de lei costă numai un papuc ? Sau amândoi?
– Amândoi, zice vânzătoarea.
– Atunci îmi puteţi aduce şi soţia acestui biet adidas?
– Vai, zice ea, numai puţin, că dacă e un singur pantof în cutie înseamnă că are un mic defect de fabricaţie şi celălalt e cu un număr, sau jumătate de număr mai mic sau mai mare decât cel expus, şi sunt la reducere.
– Mai mic sau mai mare? Errrrr…., mulţumesc frumos, lăsaţi că nu-i mai iau.
– Dar de ce? Staţi liniştiţi, picioarele niciodată nu sunt perfect egale, şi poate aveţi norocul să se nimerească piciorul mai mic pe pantoful mai mic!
– Lăsaţi…
– Haideţi, măcar probaţi-l, că nu se ştie! Nu vă costă nimic!

Am stat şi-am cujetat: şi am zis că hai. Şi nu credeţi că mi-o adus perechea pantofului, şi îmi venea ca turnată?
– Mno, zic, cât face?
– Păi perechea asta, aşa cum vă spuneam, e la jumate de preţ. 85 de lei, vă rog!
– 85 de lei? Nike?
– Da!

Am plătit rapid şi am uşchit-o, să nu se răzgândească. Pentru că la aşa un preţ nici la Parndorf nu cred că ai noroc să prinzi.

No: v-am divulgat secretul vieţii mele, cum să cumperi adidaşi ieftini de la Deichmann (e drept, cu puţin noroc); iar pentru clujeni, dacă doriţi şi alte reduceri, aflaţi că începînd cu ora 22:00, la acelaşi  la Polus Center, numai şi numai în noaptea asta (şi la toamnă; da’ asta-i altă poveste) are loc Noaptea Albă a Reducerilor. Aşa că râcâiţi-vă portofelele, goliţi-vă cardurile, scoateţi bonurile de masă, confiscaţi pensia soacrei şi arestaţi puşculiţa lu’ ăla micu, că ia uite câte chestii puteţi cumpăra! (clic pe imagine să se îngraşe, mărească, păsări-lăţi-lungească etc.)

Oferte_NAR_ian2013

PS: Ca proaspăt fotograf wannabe, reducerile la Nikon mi se par absolut sexy.

17 lovituri pentru “Cum poţi cumpăra adidaşi ieftini din Deichmann tot anul”

 1. 1Octavia

  Asta se numeste ‘sa fii la locul potrivit, la momentul potrivit!’ Si cu picioarele potrivite, as mai adauga 🙂

 2. 2mixy

  dacă tăiem unghiile de la un picior, încăpem în adidași de-ăștia ? 💡

 3. 3Groparu Nemernic

  @ mixy: incearca sa nu iti lasi unghiile la picioare prea lungi – in afara de cazul in care te poti scarpina pe spate cu ele.

 4. 4cristiTimisoara

  Da’ la cizmele de pescuit ce numar porti ? 😉

 5. 5Groparu Nemernic

  @ cristiTimisoara: da’ vreai sa-mi faci cadou? Tăt 42. Să fie din alea cu un pic de roz, te rog, că aşa nu mi le fură nimeni.

 6. 6boierul barba

  Nenea Groparu , eu zic ca ai facut o afacere faina stii de ce : uite sa te luminez: 1. dai fain la fete , cat picioarete si adidasii sunt noi , chiar poti merge asa mai cracanat ca cawboii de pe vremuri , asa sa atragi feromonii fi poftele, 2. Mai apoi cu trecerea timpului , daca esti student , iti poti asigura intaietate in a sta singur in camera , daca ii atarni de lustra la uscat , dupa un meci de fotbal, 3. daca eventual mai mergi la pescuit cu ei , si incalti , dupa aia poti fara grija sa-i lasi la usa pe post de dispozitiv antifurt sau grenada brizanta pentru parul din nas. Parerea mea ! , fara suparare , gandeam si eu …

 7. 7Luke

  42? Eu la 45 ale mele toate le iau la oferta ,ca nimeni nu cumpara:))

 8. 8Silu Cartoon

  @ boierul barba
  Fain! Am ras bine. 😀 “fara suparare , gandeam si eu …”

 9. 9raducu

 10. 10paul

  Salut,
  De cind mi-am dus tenisii Adidas din piele intoarsa cumparati de o luna dezlipiti in garantie la ei si returnati lipiti cu superglue, eu nu mai calc pe la Deichmann.
  Marfa scumpa si de proasta calitate. Examinati cu atentie ce cumparati. Unii chiar muncesc pentru 100 lei. Nu le permiteti sa-si bata joc de banii vostri.
  Spor la reduceri!

 11. 11Cristian

  Nenea Groparu, la matale ca la nimeni cu norocu’ dar să fie într-un ceas bun.

 12. 12Andrei

  Avusesi bulan

 13. 13Offline Coach

  și acum când îmi aduc aminte de filmulețul de la pescuit… râd cu lacrimi!

  :O)

 14. 14Calin

  Domnu Groparu’, deoarece sunteti absolvent eminent de filologie, ca poraspate posesor de “adidasi nike”, poate ne explicati diferentele dintre urmatoarele:

  1. ADIDASi NIKE
  2. ADIDASi PUMA
  3. ADIDASi ADIDAS

 15. 15Groparu Nemernic

  Domnuţ Calin, ca absolvent eminament de folologică, diferenţa dintre ei constă în adidaşism.

 16. 16marius

  😉 sa sti ca nimerit si eu chestia asta cu o pereche nike tot la 85 lei…sa stiti ca merge … ai mei au avut un mic defect da a fost ok

Trackbacks

 1. 1. Scurtele de 1 Mai. Errrr, 2 Mai | Blog de nebun simț

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)