Cum poţi cumpăra adidaşi ieftini din Deichmann tot anul

Merg odată cu nievasta la Deichmann, în Polus, că văzusem nişte adidaşi puma-nike-victory-reebok care-mi făceau cu ochiul foarte galeş. Deci foarte, foarte galeş. Eu mi-aş fi luat ceva mai ieftin, gen plastic turcesc, dar nievasta nu m-o lăsat, că cică-i stric brandul de nievastă de blogger; şi-o trebuit să mă conformez.

Mno; adidaşii ăştia costau vreo 170 de lei. Dacă stai să te gândeşti, nu e chiar o sumă mică; eu aş fi preferat, mai degrabă, să-mi iau o pereche de cizme de pescuit până la buric de banii ăştia, pentru Deltă, dar cine-s io să ies din cuvântul nievestei? Drept urmare, m-am îndreptat către magazin, am ochit perechea, am deschis cutia – unde era numai un adidas, nu doi – l-am probat, îmi venea ca turnat, m-am dus la casă, am scos cardul şi i-am zis doamnei:
– Săr’na, 170 de lei costă numai un papuc ? Sau amândoi?
– Amândoi, zice vânzătoarea.
– Atunci îmi puteţi aduce şi soţia acestui biet adidas?
– Vai, zice ea, numai puţin, că dacă e un singur pantof în cutie înseamnă că are un mic defect de fabricaţie şi celălalt e cu un număr, sau jumătate de număr mai mic sau mai mare decât cel expus, şi sunt la reducere.
– Mai mic sau mai mare? Errrrr…., mulţumesc frumos, lăsaţi că nu-i mai iau.
– Dar de ce? Staţi liniştiţi, picioarele niciodată nu sunt perfect egale, şi poate aveţi norocul să se nimerească piciorul mai mic pe pantoful mai mic!
– Lăsaţi…
– Haideţi, măcar probaţi-l, că nu se ştie! Nu vă costă nimic!

Am stat şi-am cujetat: şi am zis că hai. Şi nu credeţi că mi-o adus perechea pantofului, şi îmi venea ca turnată?
– Mno, zic, cât face?
– Păi perechea asta, aşa cum vă spuneam, e la jumate de preţ. 85 de lei, vă rog!
– 85 de lei? Nike?
– Da!

Am plătit rapid şi am uşchit-o, să nu se răzgândească. Pentru că la aşa un preţ nici la Parndorf nu cred că ai noroc să prinzi.

No: v-am divulgat secretul vieţii mele, cum să cumperi adidaşi ieftini de la Deichmann (e drept, cu puţin noroc); iar pentru clujeni, dacă doriţi şi alte reduceri, aflaţi că începînd cu ora 22:00, la acelaşi  la Polus Center, numai şi numai în noaptea asta (şi la toamnă; da’ asta-i altă poveste) are loc Noaptea Albă a Reducerilor. Aşa că râcâiţi-vă portofelele, goliţi-vă cardurile, scoateţi bonurile de masă, confiscaţi pensia soacrei şi arestaţi puşculiţa lu’ ăla micu, că ia uite câte chestii puteţi cumpăra! (clic pe imagine să se îngraşe, mărească, păsări-lăţi-lungească etc.)

Oferte_NAR_ian2013

PS: Ca proaspăt fotograf wannabe, reducerile la Nikon mi se par absolut sexy.

17 lovituri, dă-i și tu!