9 lovituri

 1. Andrei Crivat
  8, June, 2007 @ 1:31 pm

  ce poveste palpitanta, nemernice… ca un film bun, ca o carte interesanta. Mno, io ma bucur ca n-a murit Ana, sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa fie fericita, si Calin la fel.

  Da’ pana la urma, Ana era insarcinata au ba ? si ce s-a intamplat cu copilu’ ?

  Reply

 2. baghy
  8, June, 2007 @ 4:04 pm

  eu vreau filmul cand ai cumparat tu un kil de lapte si te-ai filmat :))))

  Reply

 3. IepurasulAtomic
  8, June, 2007 @ 5:24 pm

  Ma gandeam io ca nu poate sa fie Groparu’ atata de insensibil incat sa vorbeasca asha lesne de moartea saracei fete :). Asha m-am bucurat la final ca-i bine fata (mai ales ca-i si ne-insarcinata, ca asta era mai grav), mai ceva ca un film de Lemnu’ Sfant(aka Hollywood). Da’ oricum, privind partea buna a lucrurilor, ma gandeam ca de e asha de insensibil precum pare, atunci clar el tre’ sa-mi tina “discursu’ ” la inmormantare, ca io vreau sa rada lumea, nu sa planga de doru’ meu(ca nu-mi plac oamenii mincinosi, stiu io sigur ca de fapt s-ar bucura de n-as mai fi :).

  Hai, sa va iubiti ca iepurii! Gropare, spune-i lu’ Calin sa ajute fata sa se insarcineze, sau macar s-o pacaleasca purtand prezervativ(ca cica in cazu’ sarcinii, incercarea ii mai placuta decat reusita :D)

  Reply

 4. Andre MKT
  8, June, 2007 @ 9:11 pm

  duamne ma ce frica mi-o fost

  Reply

 5. Groparu
  8, June, 2007 @ 9:24 pm

  @ Ioi, ba Iepurila… da’ intre timp sh Calin s-o insurat, sh daca ii zic asha ceva ii taie nevasta-sa mandretze de putzulica!

  Reply

 6. IepurasulAtomic
  8, June, 2007 @ 9:47 pm

  Zici tu ceva…acuma mi-am amintit ca baiatu’ asta are scama groasa, din aia de nici un aspirator n-o trage…da’ mai conteaza? Imagineaza-ti tu ma…dragostea vietii tale, s-o crezi moarta pe ANA si pe urma sa afli ca de fapt ii verisoara ai’ batrana de era clar pe lista de RIP-uri din start, nu ti-ai baga organu’ macar un pic (daca nu ai inca plozi in actuala casatorie…ca daca vine vb de plozi, io nu mai cred in a-ti insela nevasta…stiu, stupid me :))!!!), carevasazica, nu ti-ai baga organu’ in fosta ta dragoste…daca mai ii dragoste..bineinteles. Io cre’ ca da…nu stiu altii cum is. No, io ma duc in Obsession, ne videm pe acolo? 😉 Pace p’afara!

  PeSeu’: Da’ nevasta-sa tre’ sa afle? ;))

  Reply

 7. Groparu
  9, June, 2007 @ 3:13 am

  Tre’, c-asha zice Biblia. Sh in sara asta băui în… în… ye. Avenue.

  Reply

 8. adi
  11, June, 2007 @ 10:28 am

  Pooola me
  Alta melodrama, fara sânge si lacrimi, numai un pic de suparare ca sa poti zâmbi la final. YEAK!

  Reply

 9. Fane
  28, April, 2009 @ 9:26 am

  bah gropare, tu-z-dai sama, amu post-event, ca te-ai expus pericolelor si ai facut un drum de sibiu complet dejaba si te-ai imbatat cu Calin si mai dejaba si CEL MAI GRAV: te-ai purtat cu manusi cu Calin timp de fo 3 luni cel mai dejaba … 😀

  Reply