Conducerii PSD îi e scârbă de noi, protestatarii, preocupați de bullshit

Doamna Firea a reapărut acum ceva vreme, în urmă zăpezii strânse de firmele de salubritate, şi a zis că a citit dumneaei un studiu (nu m-ar miră să se fi înfiinţat recent, în Voluntari, un PANDELE Institute of Applied Social Studies) că 95% din protestatari nu ştiu de ce se află în piaţă, n-au citit textele şi n-au înţeles despre ce e vorba. Pur şi simplu, 100.000 de oameni ies în stradă la -8 grade pentru că nu îi duce mintea şi pentru că Soros.

Dumitru Buzatu, boier PSD Vaslui, judeţ în care, că să ai un loc de muncă trebuie să pleci din ţară, îi numeşte pe cei din piaţă RĂGĂLII, pe care îi recunoaşte după RĂGETE că sunt parte a unei FACŢIUNI ULTRAREACŢIONARE. Cred că nu am mai auzit cuvântul ”reacţionar” de la începutul anilor 90, când era o noutate că a zis Petre Român implementare.

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judeţean PSD Constanţa, e mai degrabă interesată de domeniul în care lucrăm, noi, PUTORILE, cum spune dumneaei:

“… Da, tare deştepţi sunteii, SCLIPITORILOR! Şi poate ami spuneţi şi mie care este muncă voastră şi cu ce cotizati voi la stat, ăştia care va duceţi de la 9.00 dimineaţă la proteste? PUTORILOR!”

Sunt convins că această preocupare pentru hărnicie şi plata de impozite a preluat-o de la d-nul Nicuşor Constantinescu, de altfel şi dumnealui posibil beneficiar al eforturilor PSD.

Eugen Berceanu, consilierul primarului PSD de la ceva sector, n-am auzit de el, poate nu vom mai auzi altădată, ne transmite probabil un sumar al opiniilor intelectuale de la PSD:

“Se scandează în Piaţă: «Nu staţi la căldură/Și pe voi va fură!». Le răspund şi eu: «Ba stăm la căldură şi ne doare-n P..A». De voi MITINGAILOR!”

Da, ştim, nu e nevoie de atâta elocintță, domnu’ Berceanu, e evident că ȘORICUL E GROS! Şi am mai văzut şi că sunteţi un bărbat curajos, care crede în propriile opinii, aşa că aţi şters postarea.

Domnul Ţuţuianu, care controlează SRI-ul, are o fiică cu o natură duală, pe de o parte pasionată de selfie-uri şi lux, pe de altă parte de diplomaţie (angajată a Ministerului Afacerilor Externe, conform propriului profil de Facebook), care a început să emane şi socio-politic:

“Dacă toţi ieşiţi că OILE în Piaţă Victoriei, cu toate că NU ÎMI PASĂ câtuşi de puţin de urletele voastre prost informate, îmi pasă ce văd că lăsaţi în urmă! Nu e mirare că IEŞIŢI CA ÎN JUNGLĂ, sunteţi de un haos desărvârțit! ADUNAŢI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! MI-E SCÂRBĂ!”

Dar se pare că la GUIŢă TV, ex miliţianul Abraham a găsit o rezolvare la problemele PSD şi ALDE:

“ORGANELE STATULUI POT FOLOSI ÎN MOD DEMOCRATIC INCLUSIV MUNIŢIE REALĂ ASUPRA MANIFESTANŢILOR”.

Dumnealui e aşa-zis formator de opinie, cred doar că a greşit ţara, meseria şi momentul istoric, s-ar fi potrivit mult mai bine în Ucraina lui Ianukovici, să reprime protestele din MAIDAN.

În încheiere, nu pot să nu-l amintesc pe d-nul Dragnea, întors din SUA, beneficiar şef şi şeful beneficiarilor acţiunilor PSD, care au generat aceste proteste:

“Nu ştiam proiectul ordonanţei graţierii / N-AM ÎNŢELES EXACT CE VOR SĂ FACĂ, aştept şi eu să văd totuşi O LINIE CLARĂ. Eu NU sunt la Guvern.”

Întotdeauna am apreciat când cineva e sincer, bine-intenţionat şi mai ales, dezinteresat.

Ce mai ramâne de zis? NE VEDEM ÎN PIAŢă VICTORIEI! Mă refer şi la prietenii din Cluj!

ALTĂ ÎNTREBARE!!!

Guest post de CezarB, protestatar și sorosist, ca Groparu
(text trimis acum o săptămână, da’, no, abia amu o și-o găsit loc în planul editorial gropăresc)

12 lovituri, dă-i și tu!