Am scris și pe contul meu personal de potestatar agitator sorosist de Facebook, scriu și aici: luni seara, după protest, am găsit pe Memo, în stația către Mănăștur, o pereche de ochelari de vedere. Cineva îi luase de pe jos și îi pusese pe automatul de bilete (ăla care, firește, nu merge de când a fost implementat, #clujuefruncea) și Groparu s-a gândit să nu-i lase acolo. Nu par ochelari scumpi, deci probabil persoana care i-a pierdut le simte lipsa și mai acut. Așa că… dacă cunoașteți pe cineva (pesedist sau sorosist, nu contează) care bâjbâie zilele astea, vă rog să-i spuneți! Și dați mai departe vestea, vă roagă Groparu. Că nu este foarte legal să lipesc afișe așa, aiurea, prin oraș (nu am făcut-o nici pentru filmul Usturoi).

În rest… continuăm! Pentru că am o senzație că ăștia tot vor să ne facă la buzunare.

Cu laserul ăla ne manipulează!

Apropos, de ce nu mai apar la fel de frecvent prin presă articole cu numărul de protestatari din țară? Că marți seara am fost câteva mii la Cluj, zic eu, și asta pe o vreme din aia câinească. De ce se tace?

De ce? Să fie oare… ghinion?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Catrina Reply

  Eu sint foarte suparata ca nici macar nu pomenesc de Iasi 🙁 Tot spun ca la Cluj sint x mii, la Timisoara y mii, mai spun si de Brasov sau Sibiu. Nimic de Iasi. Noi avem primar PSD, la noi e rosu tot aici, dar sintem in strada de marti seara (mie Soros imi e dator cu 3100 lei! ies si miine, si poimiine sa ajung la suma rotunda, 1000 euro).

 2. Bula Reply

  Presa cum sa apara, daca ploua ?
  Cu o mana tii camera, cu alta o butonezi, dar ce sa faci cu umbrela din a treia mana ? In lipsa, toata presa poate intra la apa . . .

 3. Tweety Reply

  @Catrina eu am vazut la Digi ca au aratat de la Iasi. Si cand s-au aprins lanternele de la tel. si cum se scanda.
  PS ce iti iei de atatia bani??

 4. La Puscarie Reply

  Gropare, ai infrant! Tocmai CCR-ul ti-a dat la temelie, tie si tuturor tfl-istilor analfabeti dpdv juridic, spunand clar ca Guvernul a actionat legal!
  Dobitocul ala de Lazar a inchis dosarul deschis Guvernului.
  Camelia Bogdan a luat mu-mu si-a fost zvarlita din magistratura. N-o vad bine ca Varanu deja se pregateste, prin avocati, s-o trimita la bulau pt. represiune nedreapta.
  Motiunea a cazut cu succes. USR aka “acum ai cu cine” mediteaza in somn sau e nedumerita!
  Participarea copiilor la mitinguri politice e ilegala. Esti un incalcator al legii, deci.

  Traim intr-o tara misteaux!

  ps. – hai cu mitingeala??!

 5. Liviu Reply

  Catrina, Nu fi suparata ! Aveti un primar brava si niste locuitori peste el (pentru ca n-ati ales PSD). De asemene am vazut tot timpul, chiar si ieri, cred, ca ati fost acolo la datorie. Felicitari.

 6. Groparu Nemernic Reply

  @ La Puscarie: Nici nu mă așteptam altcumva, dacă zevzecii contestă dreptul guvernului de a da ordonanțe!
  Ce contează cu adevărat este că lui Liviuț al tău i se zdruncină scăunelul. Distracția este departe de a se fi terminat…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *