Concursul de nuduri continuă!

Reamintim că faimosul concurs de nuduri de femeie de pe site-ul nostru (acuarele/cărbune/poze) este în plină desfăşurare şi creşte, tăt creşte!

Ultimul înscris este nimeni altul decât artistul din spatele Bar Paintings, care lansează o pasă către poarta site-ului meu, un trup de femeie a cărui realizare mă face să-mi fie ciudă că sunt aşa handicapat la desen. Ia uitaţi şi voi. Artă, frate!

Să nu îi uităm pe ceilalţi înscrişi şi încercaţi să nu umpleţi tastaturile de bale, că io, de când cu concursul ăsta, aproape că am renunţat la bere, numa’ dau Next>Next>Next prin galeriile tovarăşilor seară de seară, şi ascult simfonia trupurilor lor goale; şi ţin să îi felicit, pe ei şi pe modelele lor, pentru simţul artistic şi marea artă cu care surprind nişte chestii despre care nu credeam că pot exista la trupuri de Muliebris Sapiens. Oare epoca Playboy chiar s-a consumat?

Lornad: http://www.lorandpeli.ro
Danila: http://www.studioimagic.ro/
Dani: http://idaniphotography.daportfolio.com/

Iar Night Elf se inscrie din oficiu cu a sa http://bp0.blogger.com/_JIjMvOsukOY/SHfuxKlDrSI/AAAAAAAAAF4/go-kzSyCUcY/s1600-h/1.jpg.

Să curge nudurile!

20 lovituri, dă-i și tu!