Reamintim că faimosul concurs de nuduri de femeie de pe site-ul nostru (acuarele/cărbune/poze) este în plină desfăşurare şi creşte, tăt creşte!

Ultimul înscris este nimeni altul decât artistul din spatele Bar Paintings, care lansează o pasă către poarta site-ului meu, un trup de femeie a cărui realizare mă face să-mi fie ciudă că sunt aşa handicapat la desen. Ia uitaţi şi voi. Artă, frate!

Să nu îi uităm pe ceilalţi înscrişi şi încercaţi să nu umpleţi tastaturile de bale, că io, de când cu concursul ăsta, aproape că am renunţat la bere, numa’ dau Next>Next>Next prin galeriile tovarăşilor seară de seară, şi ascult simfonia trupurilor lor goale; şi ţin să îi felicit, pe ei şi pe modelele lor, pentru simţul artistic şi marea artă cu care surprind nişte chestii despre care nu credeam că pot exista la trupuri de Muliebris Sapiens. Oare epoca Playboy chiar s-a consumat?

Lornad: http://www.lorandpeli.ro
Danila: http://www.studioimagic.ro/
Dani: http://idaniphotography.daportfolio.com/

Iar Night Elf se inscrie din oficiu cu a sa http://bp0.blogger.com/_JIjMvOsukOY/SHfuxKlDrSI/AAAAAAAAAF4/go-kzSyCUcY/s1600-h/1.jpg.

Să curge nudurile!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. Day-elf Reply

  Fratele meu, fara ranchiuna, iti zic ca ESTI FOARTE SLAB. Lornad JOS PALARIA IN FATA TA!

 2. diana Reply

  gropaciosule,las’ nuditatile…de mai intra v’un pocait te spurca de nu te vezi 😀 ascunde-te dupa blog binisor…nu-i lucru de saga!

 3. Ali Reply

  Sunt chiar surprins ca nu ti-ai expus inca nurii tai ” albi albi”. Macar alea, nu sunt ipocrite ca tine si ca alte pitzipoance disperate dupa “pana” blogarilor. Am citit pe blog arhiva si iata doar cateva comentarii nerusinate de ale tale. Oameni buni, daca fatuca asta nu e “disponibila” eu unul nu stiu ce sa mai zic

  De ale Dianei:

  ma faci sa trec si io prin cluj sa-ti vad minciuna visinie,gropaciosule!:- tradus: cand ma chemi si pe mine in cluj ca iti citesc blogul in fiecare zi poate poate

  “si ma recunosti ca-s alba,alba”:- sunt blonda si dispusa sa iti testez suspensiile furiei visinii

 4. Ali Reply

  Relativ la episodul plin de lacrimogene ghiciti ce scrie demoazela: “…mmmm, după aşa o ,,apocalipsă”,chiar nu mai contează ce se’ntâmplă….. :D”

 5. Ali Reply

  Diana, zi drept, ai prieten? Pariu ca stai singura si cand te plictisesti intri pe blog si visezi cu ochii deschisi la Groparu si la viata lui “de poveste”. Te-am urmarit. Intri dimineata de la lucru si seara cel putin odata. Du-te la preot si spovedeste-te. Asta e comportament de virgina NF. La 30 de ani ai tai ar trebui sa stii ce vrei de la viata. Femeile noastre macar stiu cum sa se imbrace si sa se comporte cum i-ar place lui Allah. Tu vrei doar placerea doar pe lumea asta. Nu am nimic impotriva ta, dar fii si tu mai hotarata. Pune-ti o poza si arata lumii ce poti, daca tot nu te intereseaza calea dreapta. Termina cu ipocriziile!

 6. liviu amza (nadie) Reply

  felicitari fotografilor si pictorilor.sincer sa fiu pictura cu cea mai mare valoare este aceea care-ti place tie nu aceea pe care o apreciaza si o lauda toata lumea.si daca vrei sa salivez stai oleaca sa iau neste lamiie ca tot imi este greata de ce se intimpla in lumea asta.felicitari artistilor.

 7. theMask Reply

  Lucrarile lui Daniel Ilinca sunt mult in fata celorlalti nominalizati… Multumesc pentru link, Gropare!

 8. Dan Ciulea Reply

  cetateanule cand zici “superb” sau “nudul ala – ia uitati si voi – seamana cu nicoleta luciu, bun! foarte bun! si ea buna!” la cine va referiti, scrieti si voi un cuvant sa ne dam seama pe cine apreciati!… artisiti se bucura cand aud vorbe de lauda la adresa lor 😀

 9. pisica turbata Reply

  @ dan ciulea – “…. handicapat la desen. Ia uitaţi şi voi. Artă, frate!” – citat din groparu, da?

  Pe “ia uitati si voi” este un link catre 1 nud. Am folosit expresia lui ca sa descriu fix nudul la care ma refeream. Daca te uiti la poze si nu citesti textul, evident ca nu o sa-ti dai seama ce incercam sa transmitem.

  (iar pe mine sa nu ma mai certi decat daca folosesti corect semnele de punctuatie 😛 )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *