Concediu de Gropar

Aseaaaaa. Am revenit in splendidul meu bloc muncitoresc de pe colinele mamelonate ale Manajturului, unde e intersectia aia periculoasa in care intra toti soferii cu viteza, si dupa ce or evitat la musteatza accidentu’ se uita urat unu la altu’. Studentele de vizavi s-or cam carat, deci nu mai fac bird-watching seara cand se schimba. Asta e.

Am plecat in conced cu trinu’, de era sa-l si pierd, da’ l-am prins si am fumat in el ca nesimtitu, chiar langa semnu’ de fumatu interzis. Da, sunt un mic rebel in pragul pensiei. Sh pe tren ne-am imprietenit cu un constantzean cumsecade (salut, Marius!) care ne-o explicat ca un ghid tot ce vedeam: aici e Dunarea, aici  un deal, iar acesta – bine-nteles – un copac.

Costinestiu’ nu mai e ce era cand eram io ficior studentzash sh unde mergeai pe plaja calcai pe tzitzi. Romanii incep sa o duca mai bine supt regimul Taricica, sh am vazut mai multe shunculitze expuse pe plaja decat in Metro, la raionul de fleici. Deci studentele frumoase amu trebe sa le cam cauti cu foaaarte mare atentie. Oricum, nu pot sa nu imi dezamagesc prietenii mei voyeurishti, asa ca o sa va afisez cele mai frumoase fetitze de pe plaja, pozate special pentru ochii vostri flamanzi.

1.JPG 2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG

M-am si tuns cam chel, la o frizerie intitulata cu un nume similar numelui meu de scena.

dsc00361.JPG

Am vazut sh Constantza – aici avetz o poza cu je sh o cetatzeanca foarte obosita.

7.JPG

Am vizitat Muzeul de Istorie sh cand am ajuns la sectiunea despre razboaiele mondiale, m-am indreptat catre cele doua nemtoaice care vizitau muzeu’ cu noi sh m-am oferit sa le explic mai mult despre cum a pornit Germania razboaiele, dar m-au refuzat politicos. Dupa aia am mers in portu’ Tomis sh am mancat fructe de mare si intre-picioare-de-broasca, delicioase. Poate numai carnitza de femeie e mai gustoasa. Sh cand am mers in Mamaia, am beut bere in telegondola, desi scria clar ca nu ie voie, da Groparului nu ii place interdictiile la bere.

dsc00276.JPG

In Costinesti este si o terasa, La francezu’. Am mers la ei si i-am intrebat: Voulez vous coucher avec moi? Notres poules dans votre cour? Si am plecat.

dsc00423.JPG

Nacazu’ o fost ca s-o racit apa marii, si era sa-i scot ochii pe plaja unei dame cu sfarcurile mele intarite. Asa ca am tzajnit de-acolo sh am plecat in Delta. Dar despre Delta – in episodul urmator.

6 lovituri, dă-i și tu!