Ce au păţit bloggerii mitici veniţi la #iheartcluj

1. Pentru a trece neobservaţi printre barbarii din capitala imperiului transilvănean, bloggerii Cismaru şi Mariciu şi-au crescut special bărbi şi au venit la ei cu căciuli dacice pileus.

2. Când au ajuns să-l ia din Braşov, Zoso i-a rugat să se vadă cu el direct pe drumul către Sighişoara, ca să nu-i umble vorba prin oraş că el aduce mitici în Ardeal.

3. În primul birt din Cluj în care au intrat, literalmente şocată de vederea atâtor celebrităţi, o chelneriţă i-a întâmpinat pe bloggeri cu “Bine aţi venit în Le General, domnule Vasile Manu şi domnule Zicu! Cine sunt prietenii dvs.?”

4. Duşmanii personali ai lui Arhi nu se dezmint! Haterii mitici au trecut Carpaţii şi, la Euhporia Music Hall, i-au furat geaca. Sigur au fost ei, pentru că ardelenii nu fură, nu.

5. Sâmbătă dimineaţă, hashtagul oficial al evenimentului a devenit #iheadachecluj.

6. Pentru că ardelenii sunt mai înceţi din fire, haterii clujeni porniţi să-i bată pe bloggerii mitici vor porni să-i caute prin birturile din centru de miercuri seara încolo.

7. Bloggerii bucureşteni au evitat, cu delicateţe, să se dedea la pălinci, de teamă ca rachiul ardelenesc să nu le facă gaură prin stomac şi chiar prin tapiseria de la maşină.

8. Ajunşi înapoi în traficul din Bucureşti, prima reacţie a bloggerilor mitici a fost să strige unui şofer mitic “mai du-te, bă, prin Ardeal şi civilizează-te!!!”

9. Nici unul dintre ei nu va scrie nimic pe blog luni, ca să nu le scape cumva vreun “No, amu…!” prin texte şi să se facă de râs în capitală.

10. Marţi dimineaţa vor explica tuturor ce nebuni îs ardelenii, că la Cluj leacul împotriva mahmurelii este o halbă zdravănă de vişinată curată, făcută de mama acasă, la Bistriţa.

11. Bloggerii mitici ar mai fi stat în Cluj, dar au vrut să ajungă la timp la ziua de naştere a unui prieten bun de-al lor, El Lunes.

17 lovituri, dă-i și tu!