10 lovituri

 1. alex-glock18
  24, May, 2007 @ 8:43 pm

  naspa combinatie, am ramas fara cuvinte 😡

  Reply

 2. Glogovetan Tudor
  24, May, 2007 @ 9:10 pm

  Ceapa ei de treaba mah gropare ! da la mine o vint un tzagan mai negru ca noaptea cu o camera foto ‘manglita dintr-un Metro sau ce mai este prin sibiu… si io tampu’ nu i-am dat nici 50 de lei pe ea. Si era camera buna.. pe eticheta (aia care o uitat so deie jos) scria 1799.99 😐 .. Sony era.. mai zi ceva..

  Reply

 3. Marius
  24, May, 2007 @ 9:15 pm

  Ai o camera Olympia? Ma, ce misto, o cumpar io.
  Fii atent, ca mi-a placut asta, stiu ca il stii, da-mi place mie sa-l scriu:
  Itic si Strul se vad pe strada, Strul amarat de nu vedea bine si Itic vesel ca un mare patron. “Ce-i cu tine mai Strul?” zice Itic c-un zambet de 24 de karate. “Lasa-ma mai, ca-s amarat, nevasta nu-mi da pace cu gradina aia care trebuie s-o sap, copiii plang toata ziua sa ma joc cu ei, casa mi se usca tot timpul si trebuie s-o ud sa nu crape si alte cate mai cate.” “Mai Strul tie iti trebuie un elefant, mai. Uite, io mi-am luat unu si e laser, frate: imi sapa in gradina, se joaca cu copii, imi stropeste casuta cu trompa si nici nu ocupa mult loc… doarme pe pres, in fata casei ca un catelus.” “Ia zi ma, nu-l vinzi?” “Nu pot Strul, ca ma paraseste nevasta, imi plang copii, mi se darama casa.” “Hai mai, iti dau dublu pe el fata de cat ai dat tu!” “Nu pot mai” Pana la urma Itic ii vinde elefantul cu triplu suma. Dupa o saptamana, Itic vesel, Strul tot fript si amarat. “Ce-i mai Strul?” “bai, elefantu asta mi-a daramat casa, mi-a scurmat toata gradina, copii se ascund si plang cand il vad, nevasta pleaca…”Mai Strul, tu ai o problema, mai. Cu atitudinea asta tu n-o sa vinzi elefantul ala, mai.”
  Spor la Tiganiada, sa ne dai poze.

  Reply

 4. baghy
  24, May, 2007 @ 9:52 pm

  nasol.nasol.ai muncit mult la cartea aia?

  Reply

 5. cetitoare
  25, May, 2007 @ 7:02 am

  ai nevoie urgenta de-un lob in plus……unul de veghe.

  Reply

 6. Paszti
  25, May, 2007 @ 9:14 am

  Ce teapa!!! Imi pare rau de tine da’ la faza cu x frati ar fi trebuit sa se declaseze alarma 🙁
  Iti dai seama daca tepe dinastea luam si noi care suntem antenati in balcani (am vazut multe, am auzit multe si am patit multe) ce tepe trag saracii occidentali. Pentru concetatenii nostri rrommi cred ca e raiul de pa pamant.

  Reply

 7. katmai
  28, May, 2007 @ 9:48 am

  tare :))))) mai era Mintea Creata care se bucura acu fo doo` zile de faptul ca mie imi merge nasol :))) acu-i randu` meu .. ce tare-i 😀 hihihiihihhih

  Reply

 8. mishu
  28, May, 2007 @ 10:55 am

  Ahaha, am si uitat de camera aia man. Da’ era profi, ai uitat sa le zici ca era cu film si tot tacamul 😀 Zi daca reusesti sa o vinzi:)

  Reply

 9. violet
  21, February, 2010 @ 10:58 pm

  dintr-o carte… citez din memorie ca n-am volumul la indemana:
  “Da-mi exemplu de o fapta rea.”
  “Rau e daca imi fura cineva vaca.”
  ” si o fapta bune?”
  “Daca o fur eu de la cineva.”

  Reply

 10. Tudor CeMerita
  26, March, 2012 @ 5:34 pm

  ai dat-o pana la urma/ nu mi-o vinzi si pe a mea? 😀

  Reply