Ca să evite o nouă criză politică în luna iunie, tura asta PSD va numi nu unul, ci 20 de prim-miniștri

Domnu’ Dragnea, bonjour, ce mai faceți? Fosta soție e OK, sănătoasă? Și amanta asta nouă, carnea tare pe ea, da? Frumoasă, iubăreață, rea de muscă? Bun, mă bucur, să trăiți.

Domnu’ Liviu, știți, eu nu prea fac politică, că e scârboasă rău, prefer să mă cert pe Facebook cu pescarii și să mă uit la Cinemax seara (nu știți dvs., e un fel de HBO, dar mai de hipsteri). Dar a ajuns și la urechile mele vestea că ați reușit să vă trântiți al doilea guvern propriu într-un an, practic, și asta mi se pare mai uluitor decât faza cu nevestele lui Tăriceanu. Adică v-ați auto-depășit, nimeni nu se aștepta la asta, bravo! Sunteți un mega-păpușar, cred că ați face mult mai mulți bani scriind scenarii pentru benzi desenate. Mult mai mulți, mult mai ușor. Și asta fără să fiți nevoit să mințiți la TV, că am văzut de vreo 14 ori că vă bufnea râsul la ce enormități debitați aseară, la conferința de presă după demiterea brăileanului.


M-ați făcut să mă uit la Antena 3 :((((

Uitați, ce se-ntâmplă, de ce vă deranjez… nu ne mai dați o șansă? Lăsați-ne și nouă 6 luni. Nouă, românilor.

Lăsați-ne 6 luni fără premier. Să fie astea 6 luni lunile României.

Serios. N-ar fi prima dată: Belgia, de pildă, n-a avut premier vreo 2 ani de zile, că și acolo se bat pesediștii flamanzi cu pesediștii valoni, vai și-amar. Și ăia nici n-au Iohannis, deci n-au pe ce veninos să dea vina. Și n-au murit.

6 luni. Noi, ăștia care venim zilnic la muncă, nu vrem decât să muncim, să ne vedem de treabă, să creștem PIB-ul, să fie bani la buget, la Sănătate, la Educație și la autostrăzi. Că noi asta ne dorim, să fie bine.

Că așa nu ne mai irosim aiurea energia cu mitinguri, cu declarația 600, cu bancuri cu Soros și cu alte mizerii.

Și vom putea da randament mai mult.

Muncim mai odihniți, cu mintea mai trează.

Dvs. puteți merge liniștit în perioada asta la o știucă, că deja depune icre și puteți pescui cât vreți acolo la dvs., la Belina, că acolo nu e prohibiție; nu e nici măcar Dunăre acolo, e latifundia TelDrum, sigur vă lasă ei.

Și-apăi reluăm treburile de acolo de unde le-am lăsat, dvs. cântați mai departe despre Soros și forțele oculte și Veninosul-dintr-o-instituție-a-statului, și noi reîncepem să fredonăm piesa asta și a fi iarăși ca-nainte, și mai mult decât atât!

6 lovituri, dă-i și tu!