6 lovituri

 1. super_fotbal
  16, January, 2018 @ 12:02 pm

  In romania mai aveti putin si va ia naiba, e atat de distrus totul pe acolo incat dupa doua zile in anglia am zis ca de fapt aici sunt in concediu. Si tie iti arde de glume cu sa il trimiti pe dragnea la prins stiuci. Cam din ce lemn e facut capul tau? Si macar daca ai fi la primul articol de genul asta unde te loveste gandirea, dar ai cel putin vreo trei care imi vin in minte.
  Ma jur ca ii inteleg mai bine pe aia de voteaza psd si cred ca asa prosti cum sunt sunt mai cu picioarele pe pamantul din lumea lor, decat astia care sunt impotriva psd. Serios ca articolul tau m-a enervat mai ceva ca o ora de urmarit romania tv cu bunicamea. Poate o sa gasesti niste cuvinte din alea smechere sa imi dai o replica care in opinia ta imi dezarmeaza comentariul, dar sper ca in adancul sufletului tau realizezi cat esti de batut in cap.

  Reply

 2. Florin
  16, January, 2018 @ 12:32 pm

  Mai Raducioiu. Ai plecat de doua zile-n Albion si deja Romania e “la voi”. Bine zice latinul: “Primum vivere deinde philosophari”. Hai cauta-ti ceva de lucru, ca aia nu te tin pe ajutor social, ca aici. Ca o comparatie, Groparul are multe reusite la activ, pe cand tu, abia ai reusit sa pui piciorul pe o insula si deja emiti pretentii de filozof. Ti-ai dat singur replica, nu cred ca mai e momentul sa primesti atentie de la blogger.

  Reply

 3. Groparu Nemernic
  16, January, 2018 @ 12:59 pm

  @ super_fotbal: Dacă tot ai ales să-ți deșarți aici pe blog ce iese din tine înainte de furazolidonul de dimineață, tu îți lași copilul de 5 ani acasă cu gazul pornit și o colecție impresionantă de brichete la îndemână și apoi te crizezi că vreau să-l scot afară din apartament?
  Legat de capacitățile mele intelectuale (mici, mari, cum or fi), este ultima dată când le mai evaluezi aici pe blog. Nu de alta, dar eu mi-am dat seama cam de multisor cum stai tu la penthouse și tot mai sper că nu ești complet irecuperabil.
  @ Florin: Am prea mulți prieteni diasporeni ca să generalizez, dar odată aveam o discuție halucinantă cu un fost vecin de la bloc, acum plecat peste ocean, cu care am copilărit, și m-am luat cu mâinile de păr de ce debita. L-am întrebat pe un prieten comun si mi-a zis ”Stii… America nu a fost bună cu toți, pe unii i-a cam destabilizat la scăfârlie!” Cam așa e cu unii… nu știu dacă nu cumva prietenul meu nu era deja destabilizat la scăfârlie înainte să plece. Așa și cu ”alții” 😀

  Reply

 4. Ciprian
  16, January, 2018 @ 1:20 pm

  Prea tarziu :), din caterogoria “reclama este sufletul comertului”, OLX strikes hard and fast:
  https://www.olx.ro/oferta/angajez-prim-ministru-IDa8EfZ.html#2613c7d43a

  Reply

 5. Ciprian
  16, January, 2018 @ 1:56 pm

  Ignora-l pe super_fotbal, daca va e dor de el il gasiti la cetin, dar nu va recomand, are opinii la fel de super_mega_stupide. S-a ofuscat cand l-am alintat super_idiot…

  Reply

 6. Tudor
  16, January, 2018 @ 7:53 pm

  CSF, n-ai ce CSF! Asta-i nivelu’. Decat muie Ponta, muie Dragnea, muie PSD, atat.
  Mai alaltaieri n-am vazut muie Basinescu, muie Polo-boc& staff cand era TVA 25%, scadeau salariile si pensiile de se sinucideau bugetarii cu toptanul!
  Ie rau de tot Dragnea, mai bine cu Polo-boc! Io deabia astept ca PDL sa-l propuie iar ca premier, ca sigur PSD nu va mai guverna.
  Bu-ha-ha!!!!

  Reply