Bueeeey, e şi ţara mea…!

Plm, bă cetăţeni! Pula şi pula şi pula mea! Şi pula mea!

Buey, deci sunt profund dezamăgit de voi. Sunteţi membri ai unui popor care nu îşi găseşte de 2000 de ani direcţia, şi am impresia că nici cu bucşile şi bieletele nu staţi foarte bine, ba mai daţi şi şpagă să nu vă amendeze istoria. Ce plm l-aţi ales p-ăsta, mă? Mă, da’ pe ăsta? Păi voi nu mai citiţi presa asta liberă, mă, nu vă mai informaţi chiar deloc despre candidaţi? Votaţi aşa orbeşte?

Bueeey, aveţi – sau veţi avea – copii. În cel mai rău caz, nevasta voastră şi vecinu au – sau vor avea – copii! Păi la ei nu vă gândiţi? Ei trebuie să trăiască într-o lume mai bună, mă, o lume mai puţin anormală! De acord? De acord! Păi şi voi îmi votaţi cu mincinosu’ ăsta? Nu v-aţi prins că cu ăsta la cârma ţării am rupt-o-n fericire? Că o vom lua în mână? Bueeey, cu ăsta la cârma ţării am luat-o în mână! Din respect pentru voi, nu am să scriu cu caps lock, dar vă boldez, să înţeleagă cum trebuie şi bunicuţele care mă citesc: cu ăsta la cârma ţării am luat-o în mână zdravăn, deci.

Ăsta o să ne-o tragă la greu 5 ani de-amu încolo, şi nici măcar nu ne va pupa pe gât ca să ne excite sau să ne umezească, ca să nu mai vorbim de mamelit! Ne-o va trage pe sec, aşa, dureros. Şi îndelung. Fără preludiu, fără postludiu, fără uleiuri parfumate. Şi după 5 ani ne va lăsa ca pe o curvă obosită şi smochinită la margine de şanţ, numa-n chiloţi, înfriguraţi şi lărgiţi, că n-o să ne mai vrea nimeni dup-aia. Nimeni.

Asta e. Ce să mai zic, e ţara voastră, voi aţi dorit asta, să vă spălaţi pe cap cu ăsta micu, preşedintele, de. Plm.

PS: postare scrisă cu 15 minute înainte de a se anunţa exit-pollurile, fără să am nici cea mai vagă idee de cine e câştigătorul, fincă oricum nu mai contează, că e tăt un drac!

46 lovituri, dă-i și tu!