Breaking news: filmul Usturoi va fi difuzat la Boston şi la NYC. Şi la Comedy Cluj

1. Vestea cea  mare: cu ajutorul lui Hoinaru (mulţumim că ai atâta răbdare cu fiţele noastre de clienţi care nu ştiu ce vor, Alex!) şi a superiormedia.ro, avem, în sfârşit, site: Filmul Usturoi punct ro este funcţional. Dacă anumite secţiuni nu sunt încă super-bibilite, este pentru că ziua lui Groparu, ştiţi, nu are decât 24 h, timp în care – aroganţă – trebuie să mai şi doarmă. Iaca trailer aproape 100% oficial:

Găfuţele de subtitrare sunt din aceeaşi cauză

2. Vestea şi mai mare: fraţilor, am trecut oceanul! Am fost acceptaţi la doua festivaluri din SUA: New York Independent Film Festival (https://www.nycindiefilmfest.com/) şi Boston Kids (http://bikff.org/) – la al doilea suntem chiar pe pagina de welcome. AAAARRRRGHHHHH…! Deci aşa arată fericirea!!!

Staţi un pic, că m-am emoţionat cu totul.

Revenim: da, am trecut din Sălaj şi Cluj direct peste ocean. Virgini în branşă, fără a cunoaşte pe nimeni, fără a trage sfori, fără a avea trust de presă în spate, fără buget, nici măcar site… practic, din nimic, filmul trimis la preselecţie a fost acceptat doar pe baza muşchilor săi. Nu mă pot opri să nu mă gândesc că, dac-am fi avut o frântură de buget, am fi fost acum undeva deasupra Everest-ului.

Şi asta numai deocamdată! Pentru că, să nu uităm, filmul este pe piaţă de… 6 luni, timp în care a fost difuzat de… 8 ori la festivaluri!

3. A treia veste: da, aţi văzut bine, vom fi difuzaţi la Comedy Cluj, cel mai mare festival de comedie din Europa, miercuri, 15 oct, de la 20:30. Biletele se pot lua de aici: http://biletmaster.ro/ron/Event/47001560/Usturoi%22 sau de la Casa TIFF/Cinema Florin Piersic/Cinema Victoria. Preţul unui bilet: 9 lei. V-aş… recomanda să vă luaţi din timp. Din cauză de înghesuială. Va fi show-megashow, în prezenţa echipei (mulţumesc, Ştefana şi Bogdan!).

Haideţi! Haideţi să ne distrăm, buna dispoziţie v-o garantez; la fel şi gustul dulce pe care-l veţi avea după proiecţie.

Şi vă dau şi trei invitaţii duble gratis, dacă-mi veţi propune un slogan reuşit pentru Usturoi (la ora actuală, mergem pe “Uneori, ai nevoie doar de o aventură – Sometimes, all you need is an adventure“) sau dacă-mi spuneţi DE CE doriţi să veniţi. Vom trage la sorţi câştigătorii.

Dacă nu reuşiţi să ajungeţi miercuri, vă aşteptăm şi sâmbătă, 18 octombrie, de la 11:30, la cinema Victoria, în Cluj, intrarea gratis. E OK, puteţi veni cu părinţii şi copiii, filmul nu conţine înjurături.

Oricum, vă mulţumesc din tot străfundul unei pompe biologice de sânge pentru că aţi fost cu noi de la începuturi şi pentru că aţi avut răbdare: nu am reuşit să răspund la enorm de multe mailuri, invitaţii, cereri de interviu… dar suntem printre puţinele producţii româneşti care nu şi-au cumpărat fanii pe Facebook, şi asta-mi dă încredere.

Da, mă, mie îmi dă încredere în naţia asta care încă mai ştie să râdă! Aşa că… pls RT, Like, Share… ştiu că acum sunteţi prinşi cu campania electorală, dar, citînd din Usturoi, “politicienii… numa’ tăt fură!” – Usturoiul nu vrea decât să fure un zâmbet, şi musai râsuri râşi râsete.

Update: am selectat comentariile celor care au candidat, au rămas în competiţie
1. Serafim
2. Sco
3. Dragos
4. D
5. ynhrtbgf

Am tras la sorţi, au ieşit primii trei:
random Usturoi bilete Florin Piersic

Aşadar, îi rog pe Serafim, Sco şi Dragoş să-mi dea un e-mail până azi, la 18:00, pe groparu punct ro arond gmail cu numele şi prenumele. Mulţumesc tuturor pentru ajutor, suntem copleşiţi!!!!

30 lovituri, dă-i și tu!