Bafta calatorind prin Romania, Ivo!

Trei dintre cei mai – ca să zic așa – ”plăcuți oameni de petrecut timpul cu” din online, împreună cu alți vreo 5 despre care presupun că sunt tot pe același calapod, s-au hotărât să se opărască la fundicuri pe căldurile astea călare pe niște motoscârțe și mașini cu care, pârța-pârța, să plece de nebuni prin patrie! 300 de km pe zi, pentru a susține turismul în RO, nu din Grecia, ca bloggerii gropari trădători de țară.

Unde, mai exact? Nici ei nu știu: puteți urmări traseul lor pe Facebook, Twitter, Instagram și puteți sugera un traseu de parcurs pentru ziua în curs, și poate chiar pe acolo vor merge. Practic, acești domni devin traseiști timp de 17 zile! Numa’ să nu-i trimiteți înapoi pe traseul de pe care vin, că nu-s chiar atâta de traseiști. Sincer, eu i-aș trimite, în Sulina cu prima ocazie. Să-i văd eu cum se dau cu motoscârța și mașina pe vapoarele de apă dulce!

Așa că baftă, băi copii! La final, se va face și un film, care să sperăm că nu va conține și imagini cu fundicurile lor opărite. De fapt, mă voi ruga la Dumnezeu în seara asta să-i aibă-n pază și să le ghideze obiectivele departe de poponețuri, să nu vedem asemenea atrocități…

3 lovituri, dă-i și tu!