Azi dimineatza in RATUC

Pffuaaai, ce m-am naravat azi-dimineatza!

Deci. Ma sui intr-un troleu 6, sa mor io, full. Da’ full. Full-full-full! Clar ca inghesuit numa’ de pensionari si cincuagenari care facea economie de apa, ca costa.

Opreste troleu la urmatoarea statie, se mai urca un lot de bovine. Ma dau, politicos, mai incolo, pana dau de un cincuagenar cu fobie de apa. Si sapun. Care nu se da miscat. Ma impung in el, dau din cur, incerc sa ma strecor, il adulmec, pufai nemultumit, el – tzeapan ca Cheile Turzii. In spatele meu ma inghesuia una grasa, in fata mea era nenea. Ma simteam ca maioneza din shaorma.

Ba – si-mi sar mucii.

Ma strecor in spatele lui. Asta nemiscat. Ma apropii de el. El – nemiscat. Ma lipesc de el. Nici macar nu are bunul simt sa isi clinteasca un floc, macar. Atunci sug burta, pe care n-o am, ma fac covrig, strang din dinti, si il impung cu putulica. Viguros. Nici macar nu tresare!!! Il impung a doua oara. Se uita la mine, ma fac ca ploua. Il impung a treia oara, cu ochii inchisi. Nimic.

Deja nu mai suportam. L-am lasat in pizda ma-sii si am parasit locu’ de batalie. Pensionarii astia chiar nu mai au nici un pic de rusine!

Jur ca-mi iau mashina.

12 lovituri, dă-i și tu!