A doua zi de post

Eat less chickin

Prima zi de post a fost un fleac.

Prima mea zi de post a fost de Lasatul DemiSecului. Finca eram rupt de mahmur, finca fusesem la a treia noapte consecutiva de chef, si cand esti ca frunza toamna de mahmur pana si aerul pe care il inspiri iti face rau. Asa ca daca oricum nu puteam fuma, si nici bea bere, si nici papa nimic, am zis ca e OK sa incep de ieri postul. Si de ieri am si inceput.

Azi, in schimb, azi e altfel.

Ma asteptam sa fie greu, dar NU CHIAR ASA DE GREU!!!

1. In primu rand ca am un gust anormal si neobisnuit de placut in gura dimineatza cand ma trezesc. Care se mentine si dupa ce trece prima ora din buna dimineatza mea, perioada pana la care in mod normal as fi bagat pana la tri tigari intre pleure.

2. Nu mi se mai usuca narile, si nu ma mai scurm in nas de fatza cu tot biroul. Asta imi permite sa socializez si cu colegii aia mai sensibili care imi evitau privirea din cauza asta.

3. Fiindca nu mai beau, riscul sa fac prostii mari cand is ametit scade considerabil. Asta imi permite sa socializez si cu masculii ale caror prietene erau indragostite de mine, dar care nu aveau voie sa socializeze cu mine, ca cand is beat nu mai fac discriminari sexuale.

4. Faptul ca mananc numai rodul gliei, nu si al grajdului, imi permite sa restabilesc relatii diplomatice cu Tara Viermelui de Galbeaza, cu Statele Unite ale Gripei Aviare si in Fosta Republica Yugoslava a Pestei Porcine. Voi semna noi tratate diplomatice ca bolile astea sa atace numa masculii, ca sa ramana mai multe femele de iubit pentru noi, heterosexualii.

5. De cand nu mai am voie sa ma bucur nici macar de o Sana, am redescoperit alte placeri esentiale ale vietii, cum ar fi:
– scarpinatul;
– cumparatul unei masini de spalat Samsung in rate;
– puterea de a refuza din priviri toate femeile care se uita la tine in troleu – e post, doara (nimic nu se compara cu placerea asta);
– placerea de a le spune colegilor ca fumatul ucide (asta iti da senzatia ca tu vei trai mai mult, ceea ce va elibera mai multe endorfine prin vene, si in cele din urma chiar vei trai mai mult);
– placerea de a rontai seminte Nutlain pana limba devine o halca mov si crapata, cu papilele gustatile umflate cat sa iti zgarie cerul gurii;
– …? (sunt sigur ca mai sunt)

3 lovituri, dă-i și tu!