Finca is Scorpion, asadar prin urmare oleaca 90% sadic si 100% masochist, m-am hotarat sa tin post anu’ asta inainte de Paste.

Postul, in viziunea Groparului, nu prea are de-a face cu Dumnezeu. Adica sunt suficient de ne-fariseu incat sa admit ca Dumnezeu nu are nici o treaba (aproape) in toata afacerea asta care e mai degraba personala si autodistructiva. Undeva, asa, la capatul tunelului intunecat in care ma preumblu zilnic si in care am loat hotararea se intrevede un pkik de Dumnezeire, dar eu incerc sa nu prea am treaba cu Ea, ca nici Ea nu prea are treaba cu mine si nu ma lasa in ruptu’ capului sa castig la Loterie, mai ales (probabil) din cauza ca nu joc.

Nu – postul in viziunea Groparului are ca tzel primordial autocunoasterea pe mine insushi. Sa vad cata vreme rezist fara: tigari + beutura + carne + lapte + oua + telemea de Sibiu (care, dupa cum se stie, e singurul motiv care ma mai tine in patria mea). Si daca mai pot furisha cate un gand ecumenic despre cat de bine o sa-mi fie pe lumea ailanta, cu atat mai bine.
Deci:

1. Adio Kent Silver, tigari de femei pe care le fumez sperand in zadar ca le voi intelege mai bine (ce teapa uriasha!). Adio. Eventual pasiv.

2. Adio bere, bine ai venit, Schlossgold! (bag pula..)

3. Adio chiftele, jnitzele, zama de burta, sarmale, pui, sanvici Safari sau Kebap, sunculitza de pui, Kaizer cu ceapa si cu zacusca, si, bineinteles, SLANA. Si carnatzi.

4. Adio, lactate Napolact! Nu te teme, or sa ma omoare alte chestii, daca E-urile din produsele matale nu reusesc. Adio si tu, batranica din piatza care imi vinzi lapte de bivolitza 100%, cu 20% lapte de vaca si 80% napolact inauntru, si eu nu am curaj sa te evit, ba iti las si ciubuc!

Adio si tie, iaurt “natural” cu Biffidus Essensis (TM) pe care te tot ingurgitez a doua zi, sperand sa ma scapi de starea naturala de mahmureala, si tot iau tzapa, ca in afara de diarie nu castig nimic de la tine.

5. Adio, papara de sambata si duminica dimineatza, cand mancam ca porcu’ si apai zaceam gemand intins in pat, uitandu-ma la American Chopper (I hate that freakin show…)

6. Telemea. Shit. Telemea. Uite cum stau lucrurile: it’s not you, it’s me. Trebuie sa ne despartim. Relatia noastra nu mai poate continua asa, si vreau sa ma ierti ca te-am incurcat atata vreme. Am sperat ca vom fi nedespartiti, m-am rugat la Dumnezeu sa nu ne desparta niciodata, dar se pare ca nu mai merge. Asta e. Vei gasi pe altcineva care sa te iubeasca la adevarta valoare. Nu, te rog nu plange cu lacrimi sarate de zăr, e in zadar. Plus ca te-am mai si inselat cu cascaval afumat de fiecare data cand nu erai acasa. Imi pare rau. Hotararea mea e definitiva, irevocabila si inatacabila. O perioada.

Si tu, ba ficatu’ pulii, sa nu te bucuri! Ca dupa Pasti te vad io cum te umpli iara de pete!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *