Deci Zolty şi-a cam luat plasă weekendul ăsta. Peste polistiren.

Întrucât, spre marea mea fericire, se pare că soacră-mea nu mai pleacă în următoarele milenii de la mine de-acasă, am putut să plec şi sâmbăta asta la Bogata, să desăvârşim ce nu am desăvârşit tura trecută, întrucât Gropărelul era pe mâini sigure.

Grupul cu scop infracţional de weekendul ăsta: Zamfir cu Ulise, un dac liber (am vrut să-i zic bancu ăla cu “dacul care gândeşte se cheamă gândac”), un sibian zerocrat (din Poplaca, bă, din Poplaca!), Cosmin cu bagheta lui magică şi, cu oroare, subsemnatul, nu-mi mai dau link.

Mult-mult respect pentru Dragoş Petruţiu, zis Dacul, care şi-a sacrificat un weekend de beute studenţească pentru a face o faptă bună. Wespekt! Si vreau să vă zic că are şi un fund frumos atunci când se urcă pe scară, semn că nu mănâncă cu E-uri, că dacii nu ştiu ce e aia.

Mult-Mult respect pentru Alex, şi el student – Alex şi mai cum? Nu ştiu, no, io-l ştiu de zerocratul – care a venit taman de unde-o plecat Ilarion Ciobanu şi Mircea Diaconu în seria filmelor cu ardelenii. Dacă aş fi ştiut că vine jumate Transilvanie, nu l-aş mai fi cooptat cu noi, dar cumva poplăceanul a presimţit de unde vine frigul şi a ajuns la locul crimei prin Zamfir.

No. Studenţii ăştia doi tineri şi frumoşi nu numai că ne-au înjumătăţit media de vârstă a clanului, dar au cam şi făcut toată treaba. Că noi ne-am cam dat intelectoali cu mâini finuţe, că vai, noi nu cu mistria, noi cu mouse-ul, dragă; şi astfel casa lui Zolty a ajuns într-un stadiu chiar OK mulţumită sîngelui vărsat de cuplul de studenţi ne-gay. Am luat şi eu într-o copită mistria aia gletieră de cancioc într-o efuziune grigoresciană, da’ m-am oprit la timp înainte de a distruge toate casele din sat, că la îndemânarea mea deci cam asta ar fi urmat.

Marian a venit şi ne-a intervievat pentru Ziarul 21.

Postarea asta am scris-o pentru a mulţumi celor implicaţi, pentru a mulţumi încă o dată donatorilor şi celor care ne-au sprijinit fie şi numai cu un cuvânt bun, şi pentru a vă reaminti că nu oprim campania de ajutorare a lui Zolty înainte de a-i izola şi consolida toată casa. În acest scop, puteţi dona mărunţi în contul prietenului Attila: RO14INGB0000999900198927, pre numele Attila Ilyes.

Sănătate!

Era sa uit: dintre toti, cea mai multumita a fost nevasta-mea, care m-a intampinat plina de voiosie cand am ajuns acasa, cu o privire de gheatza: AI ZIS CA VII LA 4, NU LA 9 SEARA!!!!!

Update mai recent: ma, o tras Marian un film despre noi, baaa…! Aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. adina Reply

  gropare, bravo tie de sustinere, se pune la mosu si la doamne-doamne; in final: nu mai insista cu soacra, e prea mult, toti stim ce inseamna, deja pari hotarat pe razbunari la cate postari ai pe tema asta, iar nevasta e doar fiica ei

 2. crina Reply

  faina treaba! bravo..
  iar tinerii… ce sa faci, asa-i peste tot, calfe si zidari 😐 la izolat nu-ti mai vin :))))

 3. zoltybogata Reply

  inca o data multzumesc si multzumiri si soacrei tale :p datorita iei ai reusit sa vii si tu simbata, dak nu veneai nu mai invatzai inca o meserie, vezi??? 😀 .lasind gluma la oparte eu va multzumesc la toata lumea care atzi reusit sa ma ajutatzi ( si celor care au avut intentzia doar :)) ) si sa va dea D-zeu sanatate si fericire si tot ce va doritzi. datorita voua este mai cald in casa si o sa am o iarna mai usoara….multa sanatate

 4. Otilash Reply

  Felicitari de initiativa! Ma bucur de fiecare data cand vad cate o initiativa de voluntariat, initiatiava de a-i ajuta pe cei de langa noi, de a da o mana de ajutor unui suflet la nevoie.

 5. Zamfir Reply

  Ş-altă-dată o s-o facem şi mai … zdravăn!
  Mulţumesc şi eu celor care mi-au dat ocazia să.mi îmbogăţesc colecţia de … Oameni adevăraţi!

 6. Zamfir Reply

  Acum îmi dau seama ce am putut face sâmbătă: un DAC i-a tras plasa unui UNGUR?! Bine i-o făcut! Aşa-i trăbă! Di ce-i simpatic?!
  Da’, de ce “grup infracţional”? Că n-o făcut nimeni … infract! Poate doar invidioşii! Btw: nu vei crede, dar, pe o uliţă a Bogăţii, după ce am dus lemnele, m-a oprit unul să mă întrebe: ” De ce îl tot ajutaţi pe Zolty?”!!! Parcă nu era numai curiozitate în glasul lui!

 7. Zamfir Reply

  Pentru ba_laura: Exact ce trebuia să-i zâc: să-şi vadă de treaba lui, aşa cum eu îmi văd de treaba mea!
  Este răspunsul meu standard, pe care, din păcate, musai, să-l tot repet. Şi miliţianului, şi primarului, şi leliţei, şi jmekerului, şi security-ştilor, şi … tuturor celor care nu au ce face cu nasu’ şi şi-l bagă prin treburile mele, în loc să-l bage în ciorba proprie ori în curu’ mâţului!
  Cred că acum eşti satisfăcută … până la capăt!
  Ai grijă ce mai întrebi! Să ai o zi aşa de frumoasă cum a avut Zolty, chiar mai multe, în ultimul timp!

 8. Zamfir Reply

  Pentru ba_laura: Dacă am reuşit să înspăimânt până şi o … balaur, înseamnă că am ajuns (aproape) un Făt Frumos. Exact cum zicea mama: eşti cel mai frumos băiat al meu! (btw: n-am avut fraţi!)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *