N-aşe, dragii noştri. Lucrurile stau după cum urmează:

1. Julius vă oferă un telefon dăjtept care aproape că scrie postări geniale. Dap!

2. Mâine va avea loc Social Media Summit. La Cluuuj. Urmat de WWW Party. Pentru că la prima nu pot mere nici să mă tai pentru că 1. am de lucru la firmă de nu am aier; 2. nu m-am autoinvitat, şi 3. şi dacă mă autoinvitam, nimeni nu m-ar fi acceptat, că se ştie că îmi aduc cu mine bere la conferinţe şi râgâi zgomotos cu miros de cârnaţi, la a doua (chestia WWW-istă) deci e musai să merg, pentru a prezenta cazul lui Zolty, a cărui jumate casă am izolat-o de frig. Întrucât o parte din fonduri a cam dispărut cu repeziciune, o să încerc să prind nişte leuţi de la greii online-ului prezenţi (ideea aparţine lui Crivăţ, Andrei Crivăţ, care va avea casă izolată în rai pe chestia asta, of cors, cât mai târziu posibil). Pe lângă asta îmi mai doresc să ajung la petrecere pentru:

a) a-l gâdili pe Piticu, să-l aud cum râde;
b) a-i desena lui Manafu o pată pe chelie ca a lui Gorbaciov;
c) a vedea cât de chinez este, de fapt, Chinezu;
d) a mă pupa pe mânuşiţe cu Nebu şi pe buze cu Sirbii şi a face mişto că la blogul Deceul-ui şi al TVDeCe-ilor ce a fost mai întâi, Ce-ul, sau De-ul?
e) a ajunge să beau şi eu o bere în Gambrinus Pub, în Piața Unirii nr 25 (evident, din Cluj), incepînd de la FIX ora 20.00. Vladeeeeeee, vezi că sunt cu maşina, bă, deci bem fără alcool!
f) pentru a-i pişca de cur pe masculii onlaineri, şi pentru a purta cu fetele prezente discuţii savante despre sutiene.
g) pentru o mângâiere fină, pe obraz, lui Lori şi Hădean. Mai ales lui Hădean. Mai ales lui Lori!

Vom mai asista la: Cristi Gog, un om care vă face să vă faceţi iluzii, un recital al cantautoarei-fat-lady-sings Mirona Pascu, la nişte niculăisme de la Seinfeld de România, zis şi “Nicu” Bendea. Şi la trupa Maya, că ca ei alţii nu e în Cluj!

WWW Party este un eveniment din seria “Petrecerile TVdece” și este sponsorizat de eBucataria. Parteneri: Polus Center Cluj, Restaurant City Fusion, Porsche Timișoara și Vitrina.

Ueber Ruben le-a tras un afiş de zici că – pfuaaaay, mă. Ni ce curat şi frumos e iel!

3. Caritate: SUSŢINEŢI UNICEF! CLAR?

4. Caritate: CONCERT UMANITAR AZI, în Bucureşti. Proiect www.pasicatreviata.ro. Vor cânta, la orele 21:00, Vita de Vie, Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Dj Gojira in clubul “Kulturhaus”.

5. Votaţi Cristina Neagu ca sportiva anului la handbal! Detalii – aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

  1. Rasta Man Reply

    Asta e invitatie deschisa, inchisa, intoarsa sau nu e invitatie deloc, ci e d’aia cu voi, care puteti sa faceti, faceti si restu citesc detalii de cat de fain a fost, dupa cateva zile, eventual cu pozele atasate?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *