Alt copkil cumsecade (aluzie suptila la varza) pleaca din tzara; el nu stie ca presedinte nu mai e Iliescu de vreo 3 ani.

Deci ba Lapu’, fii antena la mine-aci, ca io am tot umblat prin lume, si am vazut pana si Bucurestiu’:

1. Aia is tot oameni, ma, ca sh noi, ma. Serios, pe bune. Sh lor le place femeile cu tzatze mari, fetele de 15 ani cu pielea neviolata de celulita sh sh ei viseaza la sex in trei, daca se poate a treia sa fie kinezoaica. Sau macar sashie.

2. Vezi ca aia conduc pe stanga. Pe cealalta stanga decat dreapta noastra.

3. Vezi ca aia, ca orice alt popor de pe lumea asta, le cam beau. Sa nu primesti de la careva daru’ betiei. Ajunge un gropar pe lumea asta.

4. Vezi ca acolo, spre deosebire de Romunica, nu prea e cool sa ii dai in gura la nevasta-ta cand vii acas’ bat, cantand “shade calul lui Gheorghitza, priponit de-o garofitza”, sh ea da din gura ca mai bine se marita cu electricianu’.

5. Acolo nu poti loa tzapa ca iti vand aia miel de Pasti care inainte de a deveni miel latra, statea in lantz sh il kema Rocky sau Nero.

6. Australia nu e o tzara in care sa faci misto de regina Angliei si sa zici despre ea ca daca poarta pantaloni nu iti dai seama daca e barbat sau femeie.

7. Daca te opreste Garcea de la canguri sh ai beut la volan, mai bine iei buchetelu’ de dolarei, il mesteci bine sh in inghiti (fara sare) decat sa freci bancnotele una de alta, să îi zâmbeşti sh sa zici ca la o curvă “Ofisăr, cudânt ui cat sam sort ăf ă dil?” Da, stiu, tzara aia mai are până să ajungă la nivelu ala de civilizaţie în care cu o jpagă te vindeci de boale, îl înscrii p-ăla micu la orice şcoală vrei şi o ştergi în Siria după ce ai incercat să răpeşti 3 ziarişti şi să-i vinzi înapoi patriei mumă.

8. In locu tau, nu as prea face scuba diving acolo unde o cam dat coltzu Steve Irwin. Stii?

9. Sa stii ca nu e adevarat ca daca Australia e de cealalta parte a planetei, australienii umbla cu capu in jos.

10. Vezi ca aia cica s-ar putea ca Australia sa ramaie fara apa in viitorul indepartat; ca sa le salvezi rezervele, bea bere! Un sfat dat cu caldura.

11. Aia, saracii, n-au rechini decat in ocean, nu-n taximetre.

12. Cand cobori la aeroport, sa nu intrebi vameshu daca aia e Anglia, desi le seamana steagurile.

13. Desi si moneda lor nationala se cheama tot dolar, sa nu ii intrebi de ce nu e fatza lu Washington pe nici o bancnota.

Aceasta postare nu are nici o legatura cu persoane ireale.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

 1. pierdut in spatiu Reply

  Nu stiu exact in ce sat din Australia se duce sa traiasca prietenarul dvs dar va rog sa-i transmiteti ca am si eu un amic p’acolo. Sa-l strige pe nume indata ce ajunge, ca lumea-i mica, nu se poate sa nu se gaseasca.
  Si s-ar putea sa-i fie de ajutor ca el e de mult p’acolo si stie toate carciumile. Gigi il cheama, ca mi-am adus aminte.

  offtopic:
  Domnu Groparu,
  dati-mi si mie va rog cu batu’ pe ultimil meu blog, ca sa nu se prinda lumea ca vorbesc singur.
  sa scrieti acolo 10 (zece), daca se poate… multumesc!
  Cu deosebit respect!

  ps: ai dreaq trolii astia… 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *