O noua teorie aparuta dupa ce s-au lins cu furie ciuperci halucinogene face furouri pe forumu’ ziarului Cotidianu’: zice un nene cum ca noi ne tragem din cumani, deci nici macar deloc din Traian si Decebal, primul cel mai violator de Dacie (pe atunci nu era Logan) din istoria celui mai pederast neam latin, celalalt cel mai sinucigas rege din istoria celui mai caciulit-cu-motz popor trac (desi, nota bene! nu era elev care-si picase bacu’).

Nenea istoricu’, ca si Groparu, o fost de toate la vremea lui, inclusiv ambasador in Africa (kiar ambasador inca nu am fost, deshi mi-as fi placut sa rezolv afaceri cu hash in numele natiei mele cu ambasadoare shefe de trib cu tzatze mari). Si el zice ca o aflat destule dovezi cum ca de fapt romanii or fo natia cea mai preacurvara din istoria Romaniei, ca la betie n-or iertat ici o migratoare, dimpotriva, i-o cam dat sh ei s-o bea, si-or activat marketingu’ sexoal sh ashe le-or calarit, mah, ca daca puneai o bucata de pastrama intre ei iesea sunca de Praga, presata, gata sarata cu miros dulceag de femeie!!! Deja salivez.

Mnoa, fornicarea asta nediscriminatorie (stiam eu ca suntem cel mai tolerant popor din tzara mea, mai ales daca la sex suntem lasati sa stam deasupra) a dus la aparitia noastra. Da’ inainte ca ai nostri sa se dedea la carne de migratoare, cică cumanii aia care or fost nucleul însuşi al revigorării proto-românilor or fo, cică, africani, mah!!! Deci de aici pot trage decât concluzii care ne avantajează:

1) daca suntem si africani, înseamnă ca masculii nostri au  p*** mare;

2) nu prea suntem noi chiar asa de neamuri cu pederashtii aia orgiastici de la Roma, ceea ce e bine;

3) nu prea suntem noi nici chiar asa de barbari pe cat erau dacii, ceea ce e iara bine;

4) desi nu prea suntem neamuri cu romanii, am fo’ suficienti de treji la cerebica incat sa le invatzam limba, finca stiam ca asta ne va baga in UE dupa vreo 2000 de ani;

5) sa nu va prind ca nu suntetz de acord, ca imi fac bracinar de bombe sh ma arunc in aer cu Iliescu cu tot; ca cica ca daca esti african egiptian d-ala musulman te asteapta una bucata lot de 50 de virgine numa pe tine (io atatea virgine nu am vazut nici cand eram la cresha!)

6) nu, ma, nu suntem un popor de homosexuali, finca avem mame sh tati, nu mamic sh tatic!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. aprozarnet Reply

  salut
  de ce iti cenzurezi cuvintele?
  adica folosesti cuvantul, da nu il lasi sa se vada clar, pui stelute, ca si cum ai pune beep pe ceva audio. d c?

 2. Paszti Reply

  Clar ca popor homosexual, ca toti istoricii spun ca ne tragem din Decebal si Traian.

 3. Groparu Reply

  @aprozarnet: mo, daca maica-mea, care e computer illiterate, se apuca sa se dea pe net pe groparu.ro? Iti dai seama ca ma dezmosteneste? Ca ea numa atata asteapta!

  @Paszti: apai cica nu tăţi istoricii; şi oricum, dacă ar fi să credem ce zice istoricii maghiari… oioioi! Deci io nu mai cred decât în istoricii care îmi dă mie subiecte de scris pe blog.

 4. Teo Reply

  Bre Gropare, ai cam incurcat numaratoarea.
  Dupa ultimele calcule coranice si aproximativ musulmane, lotu` e de 72 de pasarele. Da` baiu` e ca nicaieri in Coran nu scrie daca sunt fecioare sau feciori, asa ca io unu` as fi suspicios.
  Am zis!

 5. aviatorul Reply

  Cumanii erau intradevar negrii dar nu veneau din Africa. Erau rude apropiate cu cumanii albi ( din care se trag rusii) si rude indepartate cu tatarii, turcii si pecenegii.
  Denumirile de alb/negru erau in mod curent folosite de asiatici pentru a evidentia lucrurile diferite, cum ar fi doua ramuri ale unui clan de ex.
  Dar popor de homosexuali clar nu suntem, ca se pare ca cumanii astia aveau femei asa frumoase, ca toate casele regale ale vremii ravneau la printesele cumane.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *