Un ficior merge cu viitoarea lui femeie number one în vizită la bunica ei. Din proprie experiență vă spun că, dacă te duce să-i cunoști bunicii, ești gata legat, nici dracu’ nu te mai scapă de însurătoare.

La bunica ei, pe care urma să o complimenteze insistent ca să o câștige de partea lui (”vai, dar ce găini cu sânii fermi aveți! Și ce funduleț pe vițica dvs., buni!!!”), trona pe perete o DITAMAI ICOANĂ CU ARSENIE BOCA, IMENSĂ DE URIAȘĂ CE ERA, SFÂNTUL ARDEALULUI DE LA MĂNĂSTIREA PRIZLOP!!!!

Arsenie Boca pe autobuz
Cunoscut, în Apuseni, drept Sfântul Autobuzelor

Și, pentru că nu se putea să nu-și etaleze nițel și erudiția literatură (îl înțeleg perfect, că și eu îl menționez pe Kierkegaard când vreau să-l fac praf pe câte un viteaz), ficiorul îndată a exclamat la vederea icoanei:
– Tulai, buni, ce fain de dumneatale că ai așa o ditamai poză cu marele scriitor Ion Creangă!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. MNX Reply

    Daca te duce la bunici, dracu’ nu te scapa de insuratoare, dar o zicere din asta, DA ! Tot respectul pentru flacau, asta trebuie pus presedinte ca se descurca in situatii imposibile.

  2. deea Reply

    Si bunicu-meu avea in cartea de rugaciuni o poza cu Sandocan…o cumparase din piata, el o crezut ca-i o icoana cu Iisus… 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *