După testul Mobile Benchmark Romania, desfășurat de auditorul independent P3 Communications în 15 orașe mari din România (Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timisoara) și pe șoselele dintre aceste orașe, operatorul roșu zis și Vodafone a obtinut certificatul “Best in Test” la serviciile de date și cele de telefonie.


(sursă Alex Rădescu)

Eu aștept să mai ruleze încă o dată campania aia cu “vino cu ceva roșu la Vodafone și poți câștiga tăt felul…”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

 1. Marian S Reply

  Io nu le fac reclamă, că n-am motiv palpabil. 🙄
  Ba chiar cred că li se încreţeşte părul în cap când îi contactez, mergând pe ideea “iar sună nebunul ăsta, acum ce am mai greşit?“ 😯
  Dar ca utilizator asiduu de cartele prepay, din care am câte una de fiecare (adică şi Orange şi Telekom-Cosmote – Big Brother, here I am), pot să spun că Vodafone are cea mai bună cartelă prepay. Ca “dotări“, ca generozitate, etc.
  Sper că citeşte pe aici vreun Snowden de-al lor şi reţine propunerea de a renunţa la aşa-zisul cadou de la apelurile primite. Da, dar nu de tot: era o vreme în care primeai un euro la puşculiţă pentru 100 apeluri primite din alte reţele (bun aşa!!!). Mult mai bine, pentru că suta aia de minute în reţea e derizorie, câtă vreme am nelimitat prin extraopţiune. :mrgreen:
  Sper, de asemenea, să renunţe la ideea ca bonusurile oferite să dispară în ceaţă după un timp, idee proastă preluată de la nişte zgârciţi. 👿
  Plus un pic de corelare mai bună între departamente şi gata, declar că o să-i iubesc. 😳

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *