“Ce viață de gândac am!” își spuse. “Am o minte minunată, dar muncesc titanic, ca un stahanovist în Leningrad, ca o furnicuță, de dimineața până-ntr-a 25-a oră, și pentru ce! Pentru ca niște lupi de pe Wall Street să se îmbogățească de zici că înmulțesc banii prin magie neagră! Abia dacă mai am vreme să mă duc și eu la o petrecere, la un chef al burlacilor în sezonul de nunți, și a doua zi zici că-s Zombie… că reîncep totul de la capăt, ca o cârtiță… și îmi trăiesc viața pe rețele sociale… Gata! Destul! M-am săturat de firmă! Mâine va fi zi de antrenament, și voi continua până voi ajunge mai tare ca Rocky Balboa! Mai tare ca sabia lui Zorro!!”

Descoperă la câte titluri de film se face referire în textul de mai sus, scrie-mi numărul în comentariu (dar fără a scrie și care filme sunt acestea!) și poți câștiga șansa unică de a lua în teste produsele McDonald’s cu specific american, ediție limitată.

Star Chicken şi Celebrity Beef se vor da în teste, firește! Teste mai speciale: după ce le testezi, nu le mai duci înapoi.
aw-hollywood-850x626
Produsul nu arată ca-n poză! În viața reală, nu ies lasere din Star Chicken! Țiuj-țiuj!

Săptămâna viitoare pe vremea asta anunțăm câștigătorii campaniei “Gusturi de Hollywood”: se vor da 10 vouchere duble cadou (deci 4 meniuri pe cap de câștigător) cu:
Star Chicken – cărniță de pui, sos Jalapeno, salată verde, brânză Cheddar, andrei roșu și tortilla chips
Celebrity Beef – burger cu carne de vită, în chiflă americană clasică, cu brânză Cheddar, bacon, ceapă proaspata și salată verde plus sos tomat specific.

Și dacă nu poți să-ți dai seama deloc despre câte filme este vorba, atunci mergi pe pagina de FaceBook a brandului, unde la fel poti câștiga meniuri cu “Gusturi de Hollywood”.

Încă o chestie: mergi pe aplicația Cinemagia și fă-ți un profil de star pe baza profilului de Facebook. Așa, vei vedea și tu cât de hollywoodiană ți-e viața, câți sovietici și naziști ucizi cu mitraliera lui Rambo și câți băieți frumoși doresc să te seducă, ca-n filmele cu Sandra Bullock!

hollywood meme

Update: filmele  la care se face referire în postare sunt în număr de 20, și sunt
1. “Ce viață de gândac am!” – A Bug’s Life
2. Am o minte minunată – a Beautiful Mind
3. titanic – Titanic
4. Leningrad – Leningrad
5. furnicuță – Antz
6. a 25-a oră – The 25th hour
7. lupi de pe Wall Street – The Wolf… știți voi,
8. banii -Money
9. magie neagră – Black Magic
10. petrecere – The Party
11. chef al burlacilor – Bachelor Party
12. sezonul de nunți – The Wedding Season
13. Zombie – Zombie
14. reîncep totul de la capăt, ca o cârtiță – Groundhog Day
15. rețele sociale – The Social Network
16. Destul – Enough
17. firmă – The Firm
18. zi de antrenament – Training Day
19. Rocky Balboa – Rocky oricare
20. Zorro – Zorro

Cei care au scris 20: Radu, Greuceanu, styucu. Felicitări!
Cei care au scris 19: Ion de la Scularie, Mihaela, spi-Oana, Cristina B, Cristian Neagu, Marius Panfi, waven, sever velcherean, Orasanu Constantin, Sabo Ciprian, Rebreanu Horatiu, Mihai, Sebi1919
Cei care au scris 21: Marin Alexandru biaci (:P), Hybrids.

Așadar: 3 premii, pentru restul de 7 mă voi gândi cum să le împart la ceilalți. Mulțumesc de participație, vorba aia, “rămâneți pe groparu.ro pentru alte concursuri miștoace și chiar pentru a nu plânge chiar așa de des!”

Update câştigători:
Întrucât mă aflu în miez de munte şi nu pot face captură video cu ecranul, va trebui să mă credeţi pe cuvând când vă spun că, folosind random.org, am extras următorii 7 câştigători:
1. Lista cu candidaţii:
lista

2. Numerele câştigătoare:
rezultate

Câştigătorii vor primi azi, 5 august, un mail de la mine în care le voi cere detaliile. Mulţumesc frumos pentru participare! (scriam mai mult, dar îmi moare bateria la laptop…)

LE: Bun! Așa cum mi s-a sesizat, random.org a ales de două ori numărul 9, așa că am redistribuit ultimul premiu. Aseară am avut baterie la laptop, dar mi-a picat netul (welcome to my life!), așa că abia acuma am ales ultimul câștigător, după cum se poate vedea mai jos:

Căștigătorii primei faze:
castigatori

Cei rămași pentru ultima extragere:
tura 2

Din care random.org a ales numărul 3:
ultimul castigator

Așadar, câștigători finali: Radu, Greuceanu, styucu, Mihaela, Orasanu Constantin, Sabo Ciprian, Rebreanu Horatiu, Sebi 1919, Marin Alexandru, Cristina B. Mulțumesc tuturor de participare și vă mai aștept! Câștigătorilor, poftă bună!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 64 comments

 1. spi`oana Reply

  am numarat de 4 ori. cu cinemagia cu tot. cred ca-s 19 sau 20. La un momentdat ai fost prea subtil

 2. Flo Reply

  No, pei daca promovezi macarurile astea nesanatoase, nu imi mai place de tine… nu te mai citesc. Nici macar nu e o firma romaneasca, ci una americana, americani care sunt lenesi si nu produc nimic, doar iau, profitand de naivitatea tarilor slab dezvoltate. Deci esti pro-american 😆

 3. marcian Reply

  Sunt exact cate au fost puse in text, nici mai multe, nici mai putine 😉

 4. Aldea Roxana Reply

  mama ce de titluri misto. cred ca sunt doar 17 . asa am numarat eu

 5. Rebreanu Lucia Reply

  pentru ca as vrea sa incerc si eu un sanwich de asta misto as spune ca ai 15 tilturi americane !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *