La urma urmei, ce este democrația? Păi, poporul la putere.

Nota bene: tot poporul la putere, nu dictatura majorității.

Poporul este o masă heterogenă, nu homo-genă (sic!). Oamenii au țeluri diferite, probleme variate.

Democrația trebuie, sau ar trebui, să se lupte ca toate – sau cât mai multe din – interesele și drepturile tuturor poporenilor să fie respectate, apărate și promovate. Atâta vreme cât nu lezează libertatea (integritatea, drepturile etc.) altor poporeni.

Îți place să-ți faci părul portocaliu? Doamne-ajută, mergi la păr stilist și fă-te-n cap ca o vestă reflectorizantă. Vrei/nu vrei să porți voal peste fețișoară? Păi, ascunde-ți cosițele sau lasă-le la soare. Bărbat, vrei să faci sex cu alt bărbat? Dacă relația este mutual consimțită, fă-o, frate.

Fost homofob, sunt dezamăgit de votul anti-gay de astăzi din Parlament. Inclusiv din partea USR (din fericire, USR-ii de la Cluj au votat pentru libertate, iar de cripto-liberali ce să mai vorbim… apropos, felicitări singurului membru PSD care a votat împotrivă, deputatul rom Petre Florin Manole).

Contrar prejudecăților, și dacă se va consfinți juridic relația dintre doi bărbați, homosexualii nu vor sări să adopte copii pe care să-i corupă în ale gay-ismului, nu vor face paradă prin parcuri cu limbile bine înfipte în gâții altor bărbați și nu vor contamina societatea noastră pură moral cu virusul iubirii aceluiași sex. La fel cum nu prea vezi homosexuali flamboaianți în lumea civilizată în afara localurilor pe care le frecventează, deci slăbiciunile tale delicate rămân netulburate.

Iar pe copiii voștri efectiv nu-i interesează ce fac doi bărbați maturi la ei în dormitor – asta dacă-i creșteți, zic eu, așa cum trebuie.

Ciudat cum toți ne dorim ca România să ajungă ca țările alea la care ne raportăm mereu (Canada, SUA, țările nordice, Germania, Elveția…), dar punem frână oricăror reforme în acest sens. Și tot ciudat este cum toate țările astea prospere au ajuns așa după ce au pus deasupra tuturor libertatea individului (inclusiv cea sexuală), dar noi alegem să ne distanțăm moral de ele rămânând în Evul Mediu. Și dac-o băgați pe aia cu ”homosexualitatea este împotriva naturii”, căutați pe google ”gay animals”. Și dac-o băgați pe aia cu ”după homosexualitate, ni se va cere să legiferăm pedofilia!”, dă-mi voie să te felicit, ai IQ-ul unui pitic de grădină, e un miracol că știi să respiri. Și dac-o băgați pe aia că lui Dumnezeu nu-i plac homosexualii, apăi aflați că lui Dumnezeu nu-i plac nici mincinoșii, nici fățarnicii, nici cei care vor răul aproapelui. Și mi-aș dori mai degrabă să eliminăm răul din trafic, de exemplu, nu ”răul” din paturile și cururile oamenilor.

Quo vadis, tu Românie beată?

PS: Fix ieri seară am văzut, în parc, în Cluj, două fete care se țineau de mână. Legătura era evidentă. Băiețelului meu nu i s-a părut absolut nimic nelalocul lui, nici măcar nu le-a observat, deși ne-am intersectat la un metru de ele.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 57 comments

 1. adi Reply

  “Fix ieri seară am văzut, în parc, în Cluj, două fete care se țineau de mână. Legătura era evidentă. Băiețelului meu nu i s-a părut absolut nimic nelalocul lui, nici măcar nu le-a observat, deși ne-am intersectat la un metru de ele”

  Gropare, Groparelu e inca mic, dar las’ ca va creste el. Pe fi-miu l-au dezvirginat la nici 15 ani doua de astea care se tineau de mana (erau mai mari cu un an ca el, colege de liceu, dar nu in Cluj, nici in Romania)

 2. adi Reply

  LadyR.

  Nici una, nici alta, ca n-au ramas sechele. Baiatul e acum linistit, insurat si la casa lui.

 3. adi Reply

  M-am intors mai repede de la universitate, dar nu mai intru in detalii.
  Be happy ca n-ai fata, baietii trec mai usor peste “traume”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.