Sună telefonu’ vinerea: Gropare, îs Turambarr, îs în Cluj, hai să te văz cât de najpa poţi tu să fii în carne, oase şi corpi cavernoşi! Mnoa, hai, zic io, viu, că ce să fac alceva!

Mers, întâlnit omu’, plăcut omu’, of cors, of cors, adus seara la Crivăţ ca să mâncăm bruschete gătite de Crivăţ în persoana sa ilustră de bucătar de bruschete, că numa iel ştie să discute cu mâncarea aşa cum trebe şi s-o preludieze, şi tot numa iel, când noi gemem orgasmic că ce bună ie papa, pufneşte nemulţumit că gorgonzola aia nu e ca-n Italia, şi că n-o ieşit bună mâncarea, că aşa e el, ambiţioasă ghe numa’.

Şi începem să desfundăm berile şi să le stingem cu palincă de Zalău, şi io tot încerc să mă dau pe google de pe telefon ca să ţin pasu’ cu discuţia aia savantă – da’ fără să mă vadă ăştia, că amândoi îs mai deştepţi ca wikipedia, şi io nu mai pun mare preţ pe intelectu’ meu de când am căzut în cap în cadă, că mă ştiu cât îs io de intelectoal – între ghilimele.

Şi îl sună fetiţa lui aia mare la telefon, şi io cred că e doamna Turambarr, şi el zice cu glas de adolescent “sunt in Cluj, cu nişte prieteni!” şi io, ca să stabilesc de la bun început că nu mi-l trebe ca prieten când pot să-l am numa pentru sex (plus că poate îmi cerea bani împrumut, de prieten ce-mi e) şi strig în gura mare “nu mai minţi mă pe doamna de nevastă-ta!”, da’ el zice “vezi, bă, că e fiică-mea, bă!”, şi io tac chitic, şi încerc să sparg gheaţa când vorbeşte cu nevastă-sa două minute mai târziu (sărumâna, doamnă, sper să nu citiţi acest blog proaspat rebranduit!), şi încep să gem la telefon ca o iapă-n călduri şi să-l întreb cu glas de piţi “cu cine vorbeeeeşti, iubitule?”, da’ n-o râs nimeni, ca de obicei, la bancurile mele, deşi jur că-ntr-o vreme până şi mie îmi plăceau bancurile mele!

Şi am plecat câteva ore mai târliu de la Crivăţ imbuibat de bere, şi a doua zi am plecat la Harghita într-un chef de pomină, dar despre acestea – într-o postare viitoricească.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. Dan Simoaica Reply

  Buna gluma cu pisi la telefon, o fac si eu, si intr-adevar nu pre mai rade lumea nici la glumele mele.
  Cred ca m-am ramolit 😀

 2. corneliii Reply

  haioase toalele blogului!

  @linkul catre Turambar: sterge o portie de http.
  atat. altfel nu ma bagam in seama :))

 3. Dani Reply

  if(count($comments) > 19) {
  echo “de lovituri”;
  } else {
  echo “lovituri”;
  }

  🙂

  Da-l mai departe la nenea care ti-a facut blogu’ atat de frumos, o sa inteleaga dansul ideea. Asta-i singura mea obiectie. Ca m-a violat vizual “5 de lovituri pentru “Vedi Turambarr e Crivatz, e puoi îmbătare!”” 🙂

  In rest, sa-ti traiasca nou’ design, f reusit.

 4. deci,totodată... Reply

  măăă, în cariera mia de băutor fruntaş , un lucru n-am încercat ,deşi pe criză , s-ar putea arăta a fi soluţia salvatoare : 25 ml.tărie intravenos ! eeee??? ăăăă?? dau fuguţa la osim s-o-nregistrez ! iuhuuuuuu!!!!!!

 5. KingSnake Reply

  Chestia asta cu stinsul berii cu palinca de Zalau cum se face ? Se bea berea toata din sticla si apoi se toarna in loc palinca, ca sa se curete bine berea si sa nu ramana sticla murdara dupa care se face gargara cu palinca ? 😕

 6. Arhi Reply

  Io am o singura intrebare. De ce voia turrambar sa iti vada corpul cavernos? Ca am inteles ca e insurat, copii, alea:))))))))

 7. Turambar Reply

  Repet: nu am vrut, repet, nu am vrut sa vad nici un corp cavernos. Repet: cornum… pardon, corpul cavernos era in capul meu. Si al Groparului. Se chema beutura amesteketa, cum zice maghiaru ungur. La Andrei mai putzin, ca el e intzelept. Dar noi doi am amestecatara berea cu palinca si a iesit un maclavais telectualo-cavernos a doua zi ca numa numa nu puteam citi cotoarele la cartile de pe raftul de jos din anticariatul academic de vis’a’vis de Sora, ca numa numa uite asha ma durea capu, de ziceai ca’i depozit de piulitze furate atomice radiante.

  Ceea ce va doresc si Dvs, ca va radetzi de suferintzele noastre alcoolice si inocente si pline de bunavointza tinereasca.

  Repet: nu am vrut. M’au fortzat. Mi’au turnat pe gat si bere si palinca, in contra vointzei mele de ragatzan sudist din fier forjat.

  Drept pentru care am balaurit o saptamana prin toata tzara si de’abia azi am ajuns acasa sa vad cum am fost dat in fapt prin mijloace specifice de blog.

  Faina fatza la blog, tu Gropare, tu. Repet: nu am baut nimic. Aceste cuvinte nu exista. Uitatzi ca lea’tz citit. Restul e alcool.

  Metilic.

  :p

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *