…şi, în mod excepţional, s-a hotărât să nu mai îmbrace aceleaşi haine dupa duş. Aşa că – cu ajutorul lui Mişulică si al Pictorului – am reuşit să îi trag site-ului un facelift cu botox, i-am rădicat ţâţele şi le-am umplut cu puţintel implant, i-am liposucţionat grăsimea de pe burtă, i-am băgat un implant de păr, că deja chelea, l-am pus pe tocuri şi într-o fustă scurtă, l-am rujat şi l-am scos la produs.

Am pierdut vreo 7 comentarii de la ultima postare – in rest, iată-l în noua sa splendoare adorabilă, înca nu merge chiar tot foarte bine, da’ urmeaza sa isi revie calumea si sa fie cumsecade.

Bagati si ceva feedback, daca aveti chef;)

Update: vedetz ca puteti sa va jucati cu luna, sa spargeti sticlele de bere, ba’ chiar si sa incercati sa porniti furia visinie!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 76 comments

 1. Alex Reply

  Gropare, lasa bloaga sa se odihneasca in pace! Tu treci la produs posturi.

  PS.: unde incasezi loviturile?

 2. exilat Reply

  arata bine. mah vreau sa iti urez de bine, cu bafta…,cu succeed cu blogul … alea.. dar nu mere. asa ca iti urez sa iti mearga prost ca sa poti scrie bine.

 3. exilat Reply

  feedback la blog : in loc de “Tot nimic” nu ar mere un “Tåt nimic”(å-ul e de import, ca altul n-am)

 4. WhiteWolf Reply

  @Technikus, tu ai (pe gratis, de la blogger) Trebuchet MS’,Verdana,Arial,Sans-serif si NU folosesti decat Arial si respectiv Sans-serif (85%), aici sunt incluse Verdana, Arial, Sans-Serif in 14 pixeli.
  Care zici ca-i marea durere ori diferenta ? 😛

 5. Greuceanu Reply

  bah! io numa o obiectie am!

  Di ce pilea…ooops! pielea! ,ea e plin de zticle de bergenbier verde (fara alcool) in ztanga header-ului, sau footer-ului (depinde cum te uiti!)?!

 6. melania Reply

  am intrat de vre-o doua ori, azi am cautat iar groparu, si am crezut ca am gresit, dar dupa ce am spart vre-o trei sticle( pline?) si am dat doua chei, desi nu ma asteptam sa porneasca la sfert visinia,am stiut ca am nimerit la groparu! o sa incerc sa intru mai des, e frumos aici la tine si-mi place cum scrii. tot ardealu-i fruntea!

 7. nenea cosmos Reply

  adica eu aseara am scris aici un post foarte inteligent si azi nu e. in concluzie sigur aseara n-am mai apucat sa apas pe “loveste/ma”.

  in rezumat ideea e ca am dat search pe blogul asta din dreapta sus dupa cuvintul “biscuiti” si am gasit doua posturi. nu le-am citit pentru ca probabil le citisem mai demult, dar concluzia este clara, despre biscuiti nu prea scrii.

 8. Wild Cat Reply

  Am crezut ca am nimerit in alta parte. Arata fain, dar tre sa ma obisnuiesc un pic cu el. In rest, am spart sticlele cu bere :))

 9. Redy Reply

  Ma gropare ma , ai facut tu rebranding la sait acilea da eu de la munca tot nu pot sa te accesez 🙂 cica prea multa sexuality la tine pa sait .

  Sa nu se mai intample …ca te tund 😛 !

  Amu … ciao

  Ps: Bafta in noua stagiune …

 10. about2run Reply

  aaaaaaaaveti grijaaa!! dupa ce spargeti sticlele si va apuca plimbarea cu luna, sa nu carecumva sa o bagati dupa furia visinie, ca n-o m-ai scoateti decat daca-l resuscitati pe Gropar[F5, F5!!!]. ca furia nu se lasa decat pornita, dar nu si dusa, nts!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *