deci, fincă asar’ am avut chefu’ de Crăciun al onor firmei, aia care, sireaca, mi se rupe inima de ea, ca suferă cu aşa angajaţi neangajaţi în trebile ei.

Organizarea unor asemenea evenimente aparţine – haha! – Groparu and comp. Unde “and comp” e tot el, adica eu. Care eu, pe lângă funcţia mea obscură în sânul ei, mai ocup o poziţie unică în lume, zisă CPO, adecă Chief Party Officer, adecă un fel de vătaf cari se ocupă de cheltuit banii de beutură ai cooperativei. Vă întrebaţi cumva cu ce am ieşit io în căştig că le fac la programeci chefane? Ei bine, vă spun eu: cu inspiraţii pentru postări.

Aşea.

Şi deci asar’, cine s-o aberat pe karaoke cel mai tare? Cine i-o urlat în microfon bărbatului şefei mele, care e unu dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din Cluj, care protesta, când karaokizam (a se ceti asasinam) pesa lu Bitălz “Let it be”, cu vorbele “e totuşi Bitălz!”, deci cine i-o urlat în microfon de o auzit juma’ de cartier “SHUT UP!”? Şi cine o rupt prieteniile cu colegii foşti şi prezenţi, că le-o zis în faţă cât de zero e ei? Cine s-o certat cu chelnerii, şi apoi s-o re-imprietenit cu ei, mirându-se în acelaşi timp cât de schimbăcioasă e viaţa? Cine şi-o torturat colegii cu tot felu’ de pese de karaoke pe care le-o cântat cu o voce cel puţin dubitabil de cântecioasă? Cine o protestat gălăgios când ni s-o zis că din p*** Christmas bonus, că e criză? Cine le-o rugat pe coleje să se sărute una cu alta, cu limbile? Cine devenise agresiv şi vroia să se bată cu careva, numa’ că toţi s-au ferit din calea mea, că nu ai ce discuta cu beţivu’ firmei? Spune-mi cine, cine? Cine s-o împrietenit cu colejii eia noi, că ăia vechi ştiu să se ferească de beţiv? Cine s-o amuzat zgomotos de chelneru’ care la întrebarea “de unde e vinul ăsta al casei voastre?” o răspuns cu “Din străinătate!”, că nu mai îs sigur că nu mi-o scuipat în tort? Şi cine amu se luptă în van cu erecţiile, fincă asar’ s-o blagoslovit numa cu vin roşu, da’ roşu-roşu?

Da. Deci tot io, aia-i clar.

Or mai fi chestii de discutat, da’ amu’ mă cam strânge casca, povestim dupe sărbători.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 45 comments

 1. anonim Reply

  Ce activ esti! Desi declari ca ai functie obscura, esti o autoritate acolo!
  Ar fi bine ca toti colegii tai sa faca ce le spui si sa nu te supere, daca vor sa nu aiba probleme sau sa fie batuti.
  V-ati distrat la chef? Ai colegi ok, sau sunt invidiosi, lingusitori si rai? (cum este in majoritatea cazurilor pe la fabricile de sclavi, adica la multinationale).
  Weekend placut!

 2. Adriana Reply

  pt ca maaaaaaaaarea firma din care fac parte e formata din 2-3 oameni care se vad constant la munca si un catel care apare neconstant, adica miercurea. si pentru ca colegu’ nou a plecat acasa la roman si ca sefu’ nu prea bea…cheful de craciun al firmei se va traduce in eu, acasa, imprietenindu-ma tare bine cu o sticla doo de vin:D
  partea proasta: tre sa-mi cumpar singura bautura si sa fac curat apoi dupa mine
  partea buna: muzica o pun eu, cant ce vrea muschii mei si cat de tare vrea ei, si am patul aproape in caz ca se rupe filmul, la fel si buda:D

 3. KingSnake Reply

  Si noi ne pregatim pentru seara asta de o petrecere monumentala, deja imi antrenez creierul si ficatul pentru starea Zen ce ne va cuprinde pe toti 3.

  Betie placuta Gropare si Paste, asta … Craciun Fericit !

 4. curly Reply

  @Groparu: al dracu’ mai ejti, coane!! o bagashi pe-aia cu prea plin de erectzii, doar-doar s-o sesiza vreo demoazela sa-tzi ceara ID de pe mess :))

 5. Geta Reply

  Sa nu zici ca-ai fost in 30 Plus la karaoke! Daca da, inseamna ca am avut onoarea sa te aud racnind, pardon, cantand suav ca o privighetoare…

 6. Groparu Reply

  @ Ve-Geta: nup. Inchiriaram Panoramicu’.

  @ Ametitu: si eu, daca nu as fi Groparu, mi-as dori sa fiu Groparu!

 7. deci,totodată... Reply

  bă,ăsta-i subectu de-mi place.fu tare înţăleg,şi-nţălesăi că beutură fu destul!mă,da haleală,haleală fu mă?că dacă fu şi fu şi bună,atunci îs invidios!că cam cum sîmt io că eşti tu în relaţia cu drojdia,adaogă tu şi papa şi ăla-s io!măi puţîn erecţiile…

 8. marius Reply

  imi placu chestia aia cu pupatu intre colege ,dar parca mai interesant era sa-i pui pe colegi intre ei mai ales daca le faceai poze….

 9. krossfire Reply

  Partea buna e ca ai facut pasi mari in PR…te voi chema la urmatorul chef anti-Mircea Badea pentru a alcatui playlistul de karaoke 😀

 10. Groparu Reply

  Deci tocmai mi-am incassat o chelfaneala pe cinste ca Groparu nu mai e ce-a fo’. Daca mi-l redai pe Groparu ăl’ de-a fost, îţi redau 20 sec!!!!

 11. ics Reply

  Gropare, Craciun Fericit si multe cadouri supt brad ..si peste brad…si in brad…si pe langa brad, normal. Sarbatori fericite!

 12. deci,totodată... Reply

  sărbători fericite mă,sărbători fericite!

  mă duc să mă culc,că ne-ntîlnim iar pe la trii,şi vreau să pot!
  că viiin ţ-oi da ,şi baaaani ţ-oi da ,şi haaaainaa du pe mineeeee….

 13. alhambra Reply

  Gropare, la multi si fericiti ani precum si fameliei tale in totalu` sau !
  Craciun fericit si la anu` sanatos sa fii ! si uite ca te citeste lumea in continuare, vezi? 🙂
  pupaturi !

 14. ma gropare Reply

  Ba gropare, vezi cum ne lasi tu la greu???? Ai dat de Craciun, jumeri, carnatzi, palinca, si #### postari. ne tradezi pe fatza

 15. Iamandi Reply

  Ce misto de tine. Esti intre tatele firmei (la sanul firmei, sau cum te-ai exprimat)… Nu ai net pe unde esti acum? Ti-am citit toaaate posturile si m-am distrat, razand cu lacrimi uneori. Haide, mai pune ceva pe aici. 😀

  Iama

 16. miana Reply

  dom’le, unde-ai disparut ?
  te-a mancat si pe matale nasu ?

  La multi ani !

 17. G cluj Reply

  fratilor, va anunt cu durere in suflet ca GROPARU E IN SPITAL, in urma unui accident cu furia visinie. Pe 25 dec a derapat in zona Sinaia si a avut un accident urat. Totusi, este bine, traieste, dar necesita spitalizare cel putin pt urmatoarea luna.Sa speram ca iese cat mai repede, si ne amuza cu posturi noi. SUNTEM ALATURI DE TINE GROPARE!

 18. Cip Reply

  Ei Doamne, ce ghinion!!!!

  Sanatate multa atunci, un an nou muuuuuuuuuuult mai bun si o caruta de noroc!

 19. Usim Reply

  Groparu e bine sanatos. Nu stiu sigur daca-i sanatos la cap si nu stiu cum sta cu ficatul, altfel n-are probleme. Domnu’ cu accidentul de mai sus cred ca a vrut sa faca o gluma. Nu i-a iesit.

 20. Groparu Reply

  N-am mai fost la Sinaia de vo unjpe ani. Is langa Medias cu tiganiazii si constat cu stupoare ca in afara de nimic n-am nij pe dreq! Deci ne-am potolit?

 21. Andreea Marketing Reply

  Pe cand un post despre cele 4 fantastice tinere ale firmei (cele mai tinere, stii tu care sunt)!! Alea care s-or pupat cu limbile! Care nu avem prieten, responsabilitati, bani, rushine si nici demnitate:-))))

 22. Sinzi Reply

  oaiiii groparule mai “apdateazate” si tu ca s-a innoit anul si tu tot in 2008 ai ramas , povesteste-ne si noua daca porcul a fost gras daca tuica fiarta ti-a mers la suflet…

 23. pericle Reply

  mnoah… la multi ingropati gropare… asta… la multi ani! ma ca mo luat gura pe dinainte sa groparesti multe si nevrute adica sa scrii multe si bune voiam sa zic… no la multi ani!

 24. pericle Reply

  despre povesti cu porcu, tuica fiarta si vin, anu nou ma poti intreba si pe mine ca am o droaie… inecpand cu niste prekini din teius care amu cativa ani dupa ce o junghiet porcu si o pus primu strat de paie pentru parlit, o luat-o porcu la goana si… chemati pomperii ca s-o implatat intr-o bodita de fan… nu mai zic ca am o droaie…

 25. pelin Reply

  da’pai ma’ gropare, io zic ca bine ai facut ca n-ai mai scris zalele astea, ca asa am avut si io timp sa citesc ghin urma toate mninunile da le-ai scris tu aicea. Si care mi-or placut mie tare mult. Ase sa stii, na!
  Hai noroc si ce-o zas ghiorghe. La multi ani si multa beutura!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *