Dacă așa vorbește cu elevii atunci când un părinte este de față, oare cum vorbește cu aceștia când sunt numai ei în sala de clasă?

LE: Se pare ca doamna invatatoare a reusit sa dea jos filmul de pe YouTube – nu e stres, il urcam din nou de o mie de ori. Play mai jos:

Invatatoarea Ioana Vlăsceanu din Cluj from Groparu on Vimeo.

Doamna din imagine se numește Ioana Vlăsceanu și predă la Onisifor Ghibu, o școală respectabilă din oraș, de altfel, și în ciuda plângerilor din partea părinților nu există nici o variantă legală pentru a o debarca din sistem până la o eventuală revenire la normal. Așa că singura armă este să popularizăm personajul, să știe părinții pe mâna cui își lasă copilul să învețe tainele buchiselii. Și nu, nu judec un om în urma unei singure ipostaze filmate, ci în virtutea faptului că 12 părinți și-au retras copiii din clasa dânsei, iar plângerile la Inspectorat au rămas fără soluționare, deși au trecut vreo câteva luni bune (mai multe).

Ca fost dascăl, mai mult sau mai puțin reușit, zic numai atâta: trist.

Deci: v-ați lăsa copiii pe mâna unei asemenea învățătoare?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Silu Reply

  Socant, infricosator, traumatizant pentru copii si nu numai. Cum se poate permite asa ceva intr-o institutie unde se ofera modele? Imi imaginez tipul acesta de atitudine in vechile lagare comuniste.

 2. luminita Reply

  Mda, femeia asta prezinta simptomele unei lipse acute de vitamina P si un deficit major de Fier, mai ales la ferestre.

 3. plecatcuvaca Reply

  Dupa cum zicea un mare filozof, femeile urate ar trebui inchise ca ne sperie.

 4. zoltybogata Reply

  E clar că are ceva lipsuri și de asta e așa stresată, am mai văzut asemenea cazuri, trebuie ajutată cumva 😀 .Multă sănătate

 5. Anonim Reply

  Din pacate si noi am trecut prin clasa dansei si pot sa afirm ca e bolnava psihic. Se pare totusi ca continue sa predea copiilor… Cu siguranta si-a gresit cariera!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *