Dap. In primu rand finca vineri ma intalnescu in Sibiu cu Luciano, prekinu’ mieu din copkilarie care amu isi urmeaza cariera domniei sale de film director prin Miami (ca sa vighetz filmu’ va trebe QuickTime); asa; si cu Delia sh cu Nelutzu, pe care io i-am cuplat, deci is un fel de godfather spiritual pentru ei, sh ce uneshte Groparu Dumnezeu nu prea desparte. Si care amu isi duc rodul iupirii lor prin cea Italie, ca toti romanii, de alfel.

Sambata am nunta in Fagarash.

Duminica am nunta in Cluj.

Deci ne recitim luni.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. pliscu Reply

  nuntas pro, normal 😛 da` intrebarea e: daca ar veni la tine la nunta toti cei la care ai fost, unde i-ai ingramadi?

 2. WhiteWolf Reply

  Dubasul face galagia corespunzatoare pentru a se aduna lumea in fata la primarie
  Lumea se aduna. Si apoi tace pentru a le intra, clar, in urechi, ce se da de stire, ca sa auda tot omu’:
  Data viitoare, cand mai faci drum la Sibiu, lasa un semn pe mail cu vreo 2 zile inainte !
  Cheia (orasului, ca doar e si al meu) e la mine.
  Stikloantzele nu le tin incuiate 🙂

 3. Groparu Reply

  @ ania: da, groparelui ii plac nuntile! finca e martor si la ingropaciuni de burlacii, si mi se rupe inimioara numa cand ma gandiesc…

  @ pliscu: mie nu de nunta mi-e frica, ci de vesnicia ei! Şi şi mai şi: mi-i frică de ăia care ar veni să mă vază nu la nuntă, ci la la îngropăciune, să se râdă ca pe groparu îl îngroapă alţii, hihihi!

  @WhiteWolf: Deci ma, asemenea geniu legendar ca matale numa sighian putea fi! U got it. Vezi ca in octomvrie tre’ sa ne imprietenim cu Mile Carpenishan – ca i-am promis.

  @ lilith: vez’ ca-s un nas zgarcit zgarcit care cere sa i se pupe mana, vorbeste ragusit ca Marlon Brando si il intreaba pe popa la ce croitoreasa si-o facut fuztele, sau daca si le-o loat de la second de pe Motilor.

 4. Miruna Reply

  Clar, am zis eu demult, e ceva dubios cu toate nuntile astea.
  For what it’s worth, vazut filmul, placut.
  Hai sa fie-ntr-un ceas bun.

 5. Veroshag Reply

  Nuntzile din Fagarash rulz! Parol!
  Daca faceti brainstorming si va hotarati sa furati si mirele, atentie mare la domnu’ politist care obishnuieste a trece duios precum Anastasia prin tzentru, catre orele unsp’ce din noapte. Si mai obisnuieste domnu’ politist sa opreasca masinile nuntasilor care se hotarasc sa execute manevre necuviincioase in mijloc de intersectie … Na, ca m-am pierdut in detalii … m-am induioshat la aflarea vestii ca vei onora cu prezenta urbea mea aproape natala! Sa ai fan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *