La ce vă gândiți când vă spun de orașul Zărnești? La urși, normal! No, de-acuma, puteți începe să vă gândiți și la bicicliști, că e mai sigur să scapi de urși pe două roți decât pe două picioare din care, uite, unul deja nu mai e, că l-o preparat Moș Martin în sânge, cu sos beșamel.

LE: Groparu s-o grăbit nițel când o citit brief-ul. Mulțumesc cititorului Sco pentru atenționare – așadar, MOINEȘTI, bă Gropare, nu Zărnești!!! ‘ți-ar geografia lu’ Strabon…

Așadar: pasionați de biciclete (sau, cum zice fiu-meu, de chisisete), dacă nu aveți planuri pe weekendul care vine, fuga-fuguța la Moinești, Bacău! Zărnești, județul Brașov! Pentru că duminică, 21 septembrie, Asociația Activ Moinești, în parteneriat cu OMV Petrom, organizează competiția de mountain biking “I wheel for Moinești-Zemeș. Azi este ultima zi de înscriere, iar taxa costă între 20 și 60 de lei. Banii ăștia vor merge direct în sprijinirea unui club de ciclism pentru pruncii pasionați de biciclism.

Cea mai tare chestie mi se pare faptul că există pit stop Groparu.
Moinesti-Zemes2
Astfel, numele meu va fi dorit de persoane gâfîinde

Și îmi doresc din inimă ca pruncii care vor bicicli pe acolo să nu rămână traumatizați, ce, ăsta e nume de blogger?

Groparu ar merge la Moinești Zărnești, dar aranjamente făcute din timp mi-au programat altfel existența; plus că genunchiul lui cu leziuni la menisc de gradul 2 și 3 nu prea-i permite să sară coarda pe țoaclă. Daaaaar… poate există printre voi amatori! Și, dacă există, eu le doresc să se chefuiască și îi rog frumos să-și facă o poză la pit stop Groparu, să am și eu ceva de lăsat urmașilor, în afară de datorii! Ofer în schimb niște cadouri frumoase, cu aromă de usturoi. În cinema, când a fi să fie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. sco Reply

    Cred ca nu prea ai nimerit-o, e vorba de Moinesti, Bacau, nu de Zarnesti, Brasov…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *