Vladimir Putin, cel mai nuclear pitic de pe planetă (da, băi Vladimire, ce-o să-mi faci? Uite, tocmai te-am făcut pitic, și maică-ta e o grasă! Și tu ești un pitic! Na! Putinezu’ pechinezu’!), l-ar fi amenințat pe președintele a ce a mai rămas din Ucraina că, dacă vrea el, în 2 zile cotropește toate țările baltice, bașca Ucraina și Polonia și nu se va opri până la București.

Acest fapt reprezintă o eroare de logică atâta de abisală, că numai un sovietic o putea face; și am să vă spun și de ce.

Trupele sovietico-ruse se vor îngrămădi la graniță, și la semnal vor porni către București.

DAR ANUL ĂSTA A FOST SUPERPRODUCȚIE DE PRUNE, frate. Bistrițene, peneghee, mistrețe, mănânțele, nemțești, grăsane sau oltoite – ce mai, se rup crengile.

Ardelenii, din toate prunele astea, fac pălincă: de prună, de mere și de pere. D-aia bună. Irezistibilă. Și așa de tare, că străinii îi spun “fire whiskey”.

Trupele sovietice se vor opri aci, la noi, la petreceri și chefuri și lăutari. Nu vor mai avea motiv să mai plece nicări, că i-om omeni noi.

No-apăi dragă Românie, dragă Europă: cu plăcere.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Dan C Reply

  O sa ajungi in Click!

  “Romanul care l-a infruntat pe Putin! O sa ramai prost cand o sa vezi cum l-a numit!”

 2. Dionis Reply

  In Vaslui a fost slaba productia de prune. Prunii au fost anul asta copaci frunziteri, nu pomi fructiferi. Dar nu-i bai, facem rachiu din altele ce gasim prin gradina si livezi.
  Nu stiu insa cum o rezolvam cu magiunul.
  In schimb se anunta productie buna la gutui. Stau crengile copacilor aplecate ca parului din Fata babei si fata mosului.

 3. schmoo Reply

  Tu de cand n-ai mai fost cazat intr-un hotel cu turisti rusi la AI? Ma tem ca noi nu suntem pregatiti sa le asiguram nici macar bautura de la micul dejun!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *