Când m-a sunat vecinul să vin să văd care e treaba, zici că mă sunase guvernatorul băncii mondiale să mă anunțe că s-a terminat cu COVID-ul și mi s-a aprobat împrumutul nerambursabil de 4 miliarde de ieuro, așa am țâșnit! Mi-am dus tot clanul să vedem minunea și toți ne-am umezit, oameni în toată firea redevenisem copii. A-do-ra-bili, de-abia aștept să-i văd cum umblă prin curte în gașcă, în decapotabilă, ascultând hip-hop! De arici zic, firește.

Mulțumesc încă o tură cititorului și tovarășului Attila pentru pomana pe care și-a făcut-o cu Țepoasa, fie-i pântecele lăudat (Țepoasei)! Că mare bucurie ne-a făcut, priviți și voi ce șobolani iubibili.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Attila Reply

  Noi mulțumim că ai primit-o pe Lipicica. Numele îi vine de la motivul pentru care a ajuns în grija fetelor eroine de la NAC/USAMV – prinsă într-o capcană cu adeziv.

  https://www.facebook.com/629128567131228/photos/a.1702907073086700/2068992706478133/?type=3&comment_id=3319758148068243&notif_id=1592829486121500&notif_t=feedback_reaction_generic

  Anul acesta din punct de vedere aricesc a fost chiar liniștit – cum oamenii erau acasă, au apucat animalele să își facă treaba fără să fie deranjate 🙂 Am doar doi la eliberat, de obicei erau balamuc la mine.

  • Groparu Nemernic Reply

   Pfuay, ce nasol cu capcana aia! Am mai văzut stilul ăsta de capcană dar n-am stomac să arunc șoarece (dăunător) la gunoi după ce se prinde acolo și să-l las să se zvârcolească până moare.
   Plus riscul de a face rău altor creaturi din astea.

 2. Andu YY Reply

  Bravo bravo , adica e in curte la tine nu?
  Fie-mea e med ved la Visul Luanei (clinica nu adapostul), le dadea mancare cu pipeta la puiutii adusi de copii care credeau ca sunt pui abandonati. Dar de obicei puii, daca sunt gasiti in mediul lor, nu-s abandonati si sunt luati degeaba , mama lor e cu treburi prin zona.

  • Groparu Nemernic Reply

   La noi în curte, corect.
   Foarte tare ce face domnișoara fiică! Cred că e exact ce i-ar plăcea și lui fiu-meu să facă, mersi de pont 😉

   • Attila

    Gropare, e de parcă ai avea bebe. Hrănit la 3 ore, colică, nazuri, mult rahat 🙂

  • Attila Reply

   Măi MacGregor, mă apucasem de scris două pagini de explicații pe subiectul diferențelor – până mi-am dat seama că de fapt e o glumă.

   Am nevoie de o vacanță, plm, nu mai copciolesc cum trebuie :facepalm:

  • alunelu Reply

   Dacă gâdili ariciul pe burtă, e fericit; dacă gâdili aricioaica, e fericită.
   Asta e, nu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *