Polus nu va mai fi ce este niciodată, ktksbye: Polus Center devine VIVO! Cluj. Și celelalte centre din țară vor fi rebotezate, Maritimo Shopping Center Constanta devine VIVO! Constanța, Pitesti Mall devine VIVO! Pitesti și Gold Plaza Baia Mare devine – ați ghicit – VIVO! Baia Mare.

Așadar, Polus Center din Cluj, așa cum îl știm și-l folosim pentru Decathloane, Cinema City, food court, magazinele Odin, Escudo și Contessa sau Carrefour, H&M, C&A, Zara, Bershka, New Yorker, Mango etc., își schimbă buletinul.

Adio, Polus! Bun venit, Vivo!

În rest, rămâne la fel – aceiași 63,000 mp, cel mai mare complex multifuncțional din România construit pe un singur nivel, cu peste 250 de chiriași, facilități de divertisment și restaurante etc., locuri de parcare berechet.

Și Decathlon. Mai ales Decathlon.

Apropos, mi-am luat de acolo trotinetă astă-vară. Știți ce-nseamnă un hăndrălău de vârstă mijlocie, cu burtică și început serios de chelie, care se dă pe trotinetă în drum spre serviciu chiuind de fericire? E semn clar că apocalipsa se apropie cu pași repezi.

Pe jos, cu pași repezi, că n-are trotinetă.

polus-center-cluj
Numele dispare, turnulețele rămâne

PS: Stau și mă întreb – dacă Immofinanz, finanțatorul grupului, dorește să mai construiască un mall în Cluj, cum i-or zice? VIVO! 2 Cluj? VIIVO! Cluj, cu 2 roman? Sau VIVO! Napoca? Și cât va dura până apare sloganul In VIVO veritas?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Cam Reply

    Eu stiu ce inseamna un handralau de varsta mijlocie de 120 de kg, tuns chilug, care merge la serviciu pe trotineta cu un ranjet dobitoc pe fata, de placere. Chiar si la 0 grade am trotinat fericit pana la munca, iar trotineta rezista, rezista, rezista. De peste 2 ani si jumatate. Cred ca am fost primul copil in corp de om mare care se dadea cu trotineta alaturi de copii, desenand fericit opturi largi pe trotuar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *