Draga mea Coaliție,

Nu-ți urmăresc activitatea, pentru că sunt foarte prins cu actuala mea familie ca să mai am vreme să stau în fundul coasta ta ca să văd ce ghidușii mai faci. Dar, vrând-nevrând, tot dau de poze, mesaje și comunicate cu petiția celor 3 milioane de semnatari împotriva căsătoriilor între persoane de același sex și implicit împotriva adopției de copii de către cuplurile homosexuale (deși nu am cunoștință de asemenea demers manifestat vreodată de cineva din România, țară cu extrem de mulți copii instituționalizați). Sincer, țin să te felicit pentru asta, e poate cea mai potentă petiție publică din România vreodată; și mai țin să te bat pe fund felicit și pentru că ai reușit să aduni atâta purcoi de lume la manifestația din Oradea de weekend-ul ăsta, o adevărată legiune care apără Grădina Maicii Domnului de ofensiva Celui Hiclean, la adăpostul unui curcubeu de umbrele.

Foto via Flavius Bunoiu – nu-i dau link, că nu și-o plătit hostingul la blog

Pe bune, asta înseamnă că oameni tăi sunt în stare să-și spună sus și tare crezul în agora, chestie la care românii cam sug. Și, deși toată hipsterimea pro-europeană de pe Facebook te blamează, eu sunt impresionat că nu pregeți în a-ți urma scopul până la capăt – altă chestie la care românii cam sug.

Dar am o singură întrebare pentru tine, o curiozitate parentală pur-sânge, și aici nu sunt ironic deloc. Așadar: ce faci dacă vreunul din copiii manifestanților/semnatarilor descoperă, în adolescență sau în tinerețe, că e gay homosexual? Da, știu, nu prea are cum pentru că membrii voștri își cresc copiii în dreapta cale. Dar dacă, totuși, se-ntâmplă, cum vor proceda părinții în cazul ăsta, ce molifte, ce cuvinte magice îi vor spune micului pederast ca acesta să-i asculte și să devină ne-gay? Chiar doresc să știu, pentru că eu, cu prunc de 6 ani (deci infinit mai obedient decât un adolescent nărăvaș), mă chinui de nu mai pot cu chestii extrem de simple, gen să nu-și mai arunce bocănceii în oala cu ciorbă când se descalță; și nu vreau să-l bat pentru o oală de ciorbă, no, că dupa aia îmi alege un azil nașpa la bătrânețe.

Așadar: cum procedezi? Chiar mă mânâncă în fund palmă să știu.

Doamne-ajută! Cui sărută, și sporește cui iubește.

Gropa’

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. Ady Reply

  Il duc la psiholog sa-l repare. Chiar in dimineata asta am citit despre niste asa-zise terapii de conversie, sau ceva de genul, care cica ar putea repara asa ceva.

 2. droid04 Reply

  Bai eu propun desfiintarea familiei heterosexuale asa cum este ea acum. Este demonstrat ca acest tip de familie genereaza 100% din homosexuali, in consecinta cred ca trebuie desfiintata aceasta forma care in mod evident conduce la sporirea continua a homosexualitatii…

 3. Cam Reply

  Suni la Urania Amnar, care-i scapara cateva palme lu’ ala micu’ de fuge gayerismul din el

 4. Groparu Reply

  @ zerocra2: vrei să distrugi fibra sacră a acestui popor, ești plătit de Soros! Recunoaște!!!
  @ Cam: Urania Amnar nu se ocupă cu datul în bărci… ăăă, ăsta, cărți?

 5. zerocra2 Reply

  Daca ma gandesc bine e foarte posibil ca minim 1% din salariul meu sa vina de la Soros, un fel de circuitul banilor in natura nu prea etans. oricum, sa-mi fie rusine, o sa ma autoflagelez pentru indrazneala neduhovnica :))

 6. Cam Reply

  D-na “Flintstone” vinde si cursuri audio-video de parenting. Materialul video este probabil pentru tatici. Cine a vazut episodul relevant din Family Guy, stie despre ce e vorba.

 7. CSB Reply

  Eu cred ca daca Ministerul Transporturilor ar fi la fel de organizat ca Biserica, noi am fi avut trenuri supersonice pana acum. Daca Ministerul Educatiei si Cercetarii era la fel de organizat ca Biserica, leacul la cancer era cunoscut de mult, iar spitalele noastre erau un fel de Burj Al Arab ale spitalelor. Ca nu sunt de acord cu multe actiuni de-ale lor, treaba mea… dar nu pot sa nu le admir organizarea si determinarea in a-si atinge scopul. Culmea, la chestia asta, au folosit o parghie cat se poate de laica a statului. Nu prea ai ce comenta. Zicea cineva “hai sa adunam si noi 3 milioane de semnaturi” – clar, hai ! USR s-o chinuit de numa, cu organizare, cu voluntari, cu fonduri, cu iesit pe TV , sa stranga 300 000 . Cat de usor ne-ar fi noua sa strangem 3 milioane ?

 8. Preafericitul Reply

  Cum adica..gay homosexual?Aveai ceva palinca la bord cand ai editat postul,nu?
  Abia astept alte elucubratii pe teme gen:gay raw-vegan,gay budist,gay tantrist,gay spasmofilic,gay autist si etc.
  Nu ezita,impartaseste-ne din minunata-ti si mirobolanta competenta in tot si-n toate!

  ps-poponaria nu salveaza Romania!

 9. CSB Reply

  @preafericitul: poponaria nu salveaza Romania, da nici n-o baga la fund ! Diferenta dintre ce zici tu si completarea mea, e ca n-o sustinut nimeni ca salveaza Romania ceva. Poate doar PSD-u, care ne face sex anal de 26 de ani, si noi continuam sa speram.

 10. ametistul Reply

  manifestantii nici macar nu erau Romani. Se stie ca Romanii se trag din Decebal si Traian, deci nu au probleme cu pederestii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *