Acum vreo 18 ani, un nene a intrat în sediul unei bănci din orăşelul unde stă soru-mea, în Germania.

Banca era în centru, în zona pietonală. Adică în scama din buricul oraşului.

S-a prezentat la caseriţă cu ochelari de soare pe ochi într-un moment în care banca era goală ca un nud. I-a cerut politicos, dar ferm să-i bage toţi banii pe care-i avea în casă într-o pungă mare.

Apoi a ieşit afară, calm ca un lac de peşteră, s-a suit pe o bicicletă şi a plecat.

Nici până în ziua de azi Kripo nu l-a prins.

FOAAAARTE TAAAAREEEE!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. Dan Ciulea Reply

  pacat ca la noi nu se poate aplica.
  Imi si imaginez cum se duce la noi la banca, si caserita nu’l baga in seama … plm, nu’l baga in seama nici daca scoate pistolu :-))

 2. Blejnar Reply

  A venit in Romania, a platit impozitul pe banii castigati cinstit si a deschis o afacere ca tot omul cinstit din Romania si acuma pune umarul serios la consolidarea bugetelor personale ale celor din sistem!
  C-asai in Romania!

 3. Groparu Reply

  @ rory: e pe bune. Pe vremea aia nu era obligatoriu sa ai camere video in fiecare sucursala bancara, si oraselul ala e adormit non-stop, numai doi pensionari se plimba non-stop pe centru ca-si cauta pastile de inima.

 4. fishu Reply

  la noi daca merea saracu biciclist eco infractor sa sparga banca pana iesea afara cu 2 glontze` n pept mai gasea din p#@# bicicleta…..

 5. MMA Reply

  Eu eram odata la banca in interes de serviciu, faceam deposit pentru companie. Nu am obervat nicmic iesit din comun fata de alte zile, eu la casa de business, dar dupa ce am terminat depozitul nu am mai putut iesi din banca, atunci am aflat ca a fost un hold up, si ca usile sint inchise si am asteptat politia si binenteles ca am sunat la companie ca eu intirzii ca sint blocata in banca si a durat pina ne-au dat drumu cam o ora jumate pina au vizionat ei casetele video si ne-au luat interviuri la toti care mai eram in banca. L-au prins pe tip la citeva ore dupa intr-un bar, nu departe de banca, banca fiind in centru orasului…….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *