Să lăsăm, pentru o zi, deoparte premiile la tenis, huiduielile de pe stadione, statele isoscele şi paginile căzute ale primăriţei României, şi să ne concentrăm pe ce contează cu adevărat: cum să facem viaţa mai frumoasă.

Ştiu, noi, ăştia, zdravenii, avem, vieţile frumoase pe care (mai mult sau mai puţin) le merităm. Câtă vreme avem puterea de a face ceva, putem purta bătălia asta cu viaţa cu onoare şi cu fruntea sus.

Din nefericire, pentru tânărul Andrei Pusok, bătălia asta se poartă din poziţii inegale. Victimă a unui cancer osos, Andrei se zbate să facă rost de bani pentru o analiză genetică ce îi va putea descifra tratamentul de care are nevoie pentru…. păi, pentru a trăi.

Aici aveţi cauza de Facebook – din păcate, între timp, cauza a expirat, dar puteţi dona în contul acesta:

Caz semnalat de cititoarea Ioana Cristina, din Arad.

PS: Şi, dacă mai aveţi loc de un gând frumos, trimiteţi-l către Răzvănel Suciu, căruia nu i-a ieşit primul transplant… şi pentru luptătorul Robert Cadar, care îi dă bătăi la fund cancerului cum nu s-a mai văzut!

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

 1. Cam Reply

  Nenumărate gânduri bune către Răzvănel, regret să aud că a trebuit îndepărtat rinichiul transplantat. Putere multă părinţilor şi încredere că totul va fi bine!

 2. Andrei Reply

  Bună ziua.
  Campania de strângere de fonduri pentru cauza mea nu a expirat.
  Mai este valabilă până la sfârșitul lunii iulie 2018.
  Încă se poate dona, atât pe facebook cât și în contul personal sau paypal.
  Este o călătorie lungă și grea.
  Această boală cu care mă confrunt, tumora cordom, nu cedează așa de ușor cum îmi doresc.
  După ce reușesc să fac acest tratament de radioterapie cu protoni, unde se încearcă stoparea tumorii de la recidivă, dar și micșorarea resturilor tumorale, vor urma și alte tratamente foarte costisitoare.
  Detalii care deocamdată nu le cunosc.
  Vă mulțumesc,
  Andrei Pusok.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *